no ba... dla tych, którzy nie pamiętają lub nie widzieli:burat pisze:7-mka to przeca patent eMTiego![]()
Link: http://www.youtube.com/watch?v=SAIprxFm6_o

no ba... dla tych, którzy nie pamiętają lub nie widzieli:burat pisze:7-mka to przeca patent eMTiego![]()
Nosz kur... jakbym słyszał swoją żonęrrosiak pisze:danikl, od tego się nie umiera, będzie dobrze![]()
W szachy zacznij grac stary pierniku a nie w futboldanikl pisze: Nosz kur... jakbym słyszał swoją żonę.Zero współczucia
![]()
łączę się w bólu... ja jakiś czas temu zmieniłem sobie rozstaw palców w prawej stopie gdy nabiłem ją na metalową futrynę w drzwiach... szedłem po buty do biegania w samych skarpetkach...danikl pisze:Skręciłem kostkę przy kopaniu gały. Mam nadzieję ,że jutro wstanę z łóżka
danikl pisze: Skręciłem kostkę przy kopaniu gały. Mam nadzieję ,że jutro wstanę z łóżka
![]()
Starość nie radość Brachudanikl pisze: Skręciłem kostkę przy kopaniu gały. Mam nadzieję ,że jutro wstanę z łóżka
Kruszyn pisze: W szachy zacznij grac stary pierniku a nie w futbol![]()
To o czym napisali eMTi i Chloru.TERZO pisze: rrosiak, a co do cewek ma płyta?
Jeśli wjedziesz w porządną kałużę to nawet lepiej, bo płyta alu nie zabezpiecza boków i woda pięknie bryzga spod kół. W przypadku H6 idealnie trafia w cewki 3 i 4 cylindra, pozostałe cewki wyglądają zdecydowanie lepiej i nadal działają.TERZO pisze: toż to się tam musiało lać jak z rynny..
W deseczki, bandaż mocniej - i na bramędanikl pisze: Skręciłem kostkę przy kopaniu gały
Ojtam, 21 wiek mamy, może grać przez neta. Wtedy grozi mu tylko stopniowa utrata wzroku, zwyrodnienie kręgosłupa, otyłość i hemoroidy. W sumie, drobiazgibojar pisze: Chcesz go wsadzić z deszczu pod rynnę?Czy ty wiesz jak się kopią po kostkach pod stolikiem?
Jechałeś na jednym biegu, czy wbijałeś/wybijałeś siłom i godnościom osobistom?Chloru pisze: Bez sprzęgła Włochy - Magdalenka - Piaseczno - Wola Mrokowska
Jakieś japońskie truchło, panie, to by tego nie wytrzymałoChloru pisze: auto włoskiej marki
WiS pisze: Jechałeś na jednym biegu, czy wbijałeś/wybijałeś siłom i godnościom osobistom?