Telefony, telefony...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Odp: Telefony, telefony...
Fido, chyba mowa o kwocie 1000 pln ale pewien nie jestem. Niech się bardziej majętni koledzy z forum wypowiedzą. :twisted:Konto usunięte pisze:Co to znaczy "pod klocek"? Bo mi się 18-tka zbliża
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Re: Telefony, telefony...
Chloru, nie wcinaj sie w dyskusję, jak dorośli rozmawiają.
Konto usunięte, tak.

Konto usunięte, tak.
Dolce far niente 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
je..ł ich pie... a w sumie szkoda psa. Na razie odpuściłem, bo nie mam czasu. Ale spoko, przyślą telefon (chyba już nawet na początku czerwca), akurat skończę klepać moją zabawkę to się ponawyżywam.Лукашэнка pisze: Alan, Alan, Alan!,
no i jak?
Zrobiłeś już porządki organizacyjne w tym "sonymobile"?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Bergen,

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Pytanie trochę poza kierunkiem w którym się skierowała ta dyskusja
:
Czy ktoś z kolegów/koleżanek używał na ICS wbudowanego klienta poczty? Działa już tak jak powinien chodzi mi o to czy działa jak prawdziwe push mail przez SMTP (coś w deseń blackberry)?
W poprzedniej wersji andka używałem K9 bo ten wbudowany jakoś kulał.

Czy ktoś z kolegów/koleżanek używał na ICS wbudowanego klienta poczty? Działa już tak jak powinien chodzi mi o to czy działa jak prawdziwe push mail przez SMTP (coś w deseń blackberry)?
W poprzedniej wersji andka używałem K9 bo ten wbudowany jakoś kulał.
Pozdrawiam. Bzikus7.
Mam ICS na dwóch urządzeniach, ale nie wiem na co zwrócić uwagę - możesz rozwinąć?bzikus7 pisze: jak prawdziwe push mail przez SMTP
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Android 4So What! pisze:Co to jest ICS?
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
rrosiak, dzięki
bzikus7, w androidzie 4 wbudowany klient poczty jest jeszcze gorszy, niż w poprzedniej wersji androida. K9 dalej rządzi

bzikus7, w androidzie 4 wbudowany klient poczty jest jeszcze gorszy, niż w poprzedniej wersji androida. K9 dalej rządzi

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Skoro mi przypomniałeś, to jednak znalazłem trochę czasu. Strzeliłem maila, wykonałem telefon. Byłem suką ... i jest gotowy do wysyłkiAlan, Alan, Alan! pisze: Na razie odpuściłem, bo nie mam czasu.

A miał być koniec maja, chociaż wstępnie to połowa czerwca. Magicznie części przyszyły miesiąc wcześniej

Ja bym chętnie polecił ten telefon, bo jest zarypisty, ale jak się spieprzy - a każdy może - to problem. Na pocieszenie powiem Wam, że większość Waszych telefonów ląduje w Regenersis

Ja tam byłem u nich dwukrotnie osobiście. Raz naprawić jakiś aparat HTC, a raz kupić jakąś baterię do telefonu.Alan, Alan, Alan! pisze:Na pocieszenie powiem Wam, że większość Waszych telefonów ląduje w Regenersis
W sąsiednim budynku jest biuro firmy Ecco Polska i ich sklep outletowy gdzie mozna kupić dobre buty za pół ceny.

Лукашэнка pisze: sklep outletowy gdzie mozna kupić dobre buty za pół ceny
A jak bym chciał półbuty, to za ćwierć ?
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Leon,leon pisze:Лукашэнка pisze: sklep outletowy gdzie mozna kupić dobre buty za pół ceny
A jak bym chciał półbuty, to za ćwierć ?
na lato - spraw sobie sandały.

Лукашэнка pisze: Leon,
![]()
Nie mam białych skarpetek.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Nie grasz w tenisa?leon pisze:Лукашэнка pisze: Leon,
![]()
Nie mam białych skarpetek.
Może i lepiej.
Sport to prosta droga do inwalidztwa.

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Jak w Blackberry dodać swój/zdefiniować nowy APN?
BB to jakaś dotykowa, rozsuwana wydumka z klawiaturą Qwerty. Chyba 9800 Torch...
BB to jakaś dotykowa, rozsuwana wydumka z klawiaturą Qwerty. Chyba 9800 Torch...
Opcje - urządzenie - zaawansowane ustawienia systemu - TCP IP
tam zaznazasz "ustawienia APN" i wpisujesz.
Wysłane z mojego BlackBerry Runtime for Android Apps za pomocą Tapatalk
tam zaznazasz "ustawienia APN" i wpisujesz.
Ja mam inaczej
opcje - zaawansowane ustawienia - tcp/ip
i tam włączasz apn. W sumie, mam BB od prawie roku, i nigdy nie korzystałem z APNu....
opcje - zaawansowane ustawienia - tcp/ip
i tam włączasz apn. W sumie, mam BB od prawie roku, i nigdy nie korzystałem z APNu....
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
zalezy czy os jest 5, czy 6.
So What!, dzięki wielkie za informacje czyli zostaje przy K9.
citan, mój błąd z tym SMTP miałem na myśli IMAP sorki za zamieszanie dokładniej chodzi o prędkość działania zwłaszcza przy odbieraniu e-mail, jeżeli używałeś Blackberry to dokładnie o to mi chodzi. Często używam e-maila do komunikacji na zasadzie sms-a więc wkurzające jest odświeżanie co chwila lub otrzymywanie odpowiedzi po 10 minutach.
Swoją drogą śmieszne że google nie potrafi zrobi c odpowiedniego klienta poczty.
citan, mój błąd z tym SMTP miałem na myśli IMAP sorki za zamieszanie dokładniej chodzi o prędkość działania zwłaszcza przy odbieraniu e-mail, jeżeli używałeś Blackberry to dokładnie o to mi chodzi. Często używam e-maila do komunikacji na zasadzie sms-a więc wkurzające jest odświeżanie co chwila lub otrzymywanie odpowiedzi po 10 minutach.
Swoją drogą śmieszne że google nie potrafi zrobi c odpowiedniego klienta poczty.
Pozdrawiam. Bzikus7.
od wielu lat korzystam z BB. `pierwszy był taki szaro srebrny z pokretlem z boku. Nic sie nie psulo, nic sie nie wieszalo, nadal jest w szufladzie. I dziala jakby się chcialo.
Ostatnie dwa modele BB, wygodniejsze, masa funkcj, nowoczesnosc w domu i zagrodzie, ale przy inensywnym uyżywaniu - czasem tydzien bez kompa - wystarczaja na pół roku. Właśnie mi się ostatni zepsował. W nocy ładnowany a rano dziękuję, nic, czarno.
Po zapsuciu przez kilka dni nokia 6310. Powrót do przeszłości, jak Kaczyński normalnie.
Wygodne, ale nie widze nic na ekraniku. No i pamięć za mała, bo się telefony nie mieszczą, Ale gdyby ktoś wypuścił znowu coś podobnego,z lepszym-wryaźniejszym erkanem i większą pamięcią... ideał. No bo czy zawsze trzeba mieć maile pod ręką?
Ostatnie dwa modele BB, wygodniejsze, masa funkcj, nowoczesnosc w domu i zagrodzie, ale przy inensywnym uyżywaniu - czasem tydzien bez kompa - wystarczaja na pół roku. Właśnie mi się ostatni zepsował. W nocy ładnowany a rano dziękuję, nic, czarno.
Po zapsuciu przez kilka dni nokia 6310. Powrót do przeszłości, jak Kaczyński normalnie.
Wygodne, ale nie widze nic na ekraniku. No i pamięć za mała, bo się telefony nie mieszczą, Ale gdyby ktoś wypuścił znowu coś podobnego,z lepszym-wryaźniejszym erkanem i większą pamięcią... ideał. No bo czy zawsze trzeba mieć maile pod ręką?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Mam to samo konto gmaila (dla klientów poczty po IMAP) ustawione na BB PlayBook i na telefonie z Androidem (4.0.4). Maile na oba urządzenia "dochodzą" w odstępie kilku sekund. Android jest zazwyczaj tym, który "zgłasza" się pierwszy. Nowe maile raportowane są b. szybko (nie mierzyłem), ale po prostu - jest mail w skrzynce - dostaję powiadomienie.bzikus7 pisze: citan, mój błąd z tym SMTP miałem na myśli IMAP sorki za zamieszanie dokładniej chodzi o prędkość działania zwłaszcza przy odbieraniu e-mail, jeżeli używałeś Blackberry to dokładnie o to mi chodzi. Często używam e-maila do komunikacji na zasadzie sms-a więc wkurzające jest odświeżanie co chwila lub otrzymywanie odpowiedzi po 10 minutach.
Najwolniejszy jest desktopowy klient poczty. :)
Exchange nie testowałem.