Piter 35 pisze: A szutry na tym zadupiu jakieś sommmmmBo możem bym przyczłapał się na tę zjawiskową imprezę
![]()
Piotruś, szutry to tam jedzą z ręki

Piter 35 pisze: A szutry na tym zadupiu jakieś sommmmmBo możem bym przyczłapał się na tę zjawiskową imprezę
![]()
Nie mędrkuj, bo i tak kamienica nie dojedzie bez lawety na mazury.FUX pisze: A co?
Mam Ci zabrać na hak jakąś padakę?![]()
Kruszyn dasz radę1. Funky 4
2. danikl 2
3. Konto usunięte 4
O smaku rybyKruszyn pisze: Może zrobić jakieś dwie butelki nowości dla odmiany
Zrób, tylko daj to na poczatek bo potem i tak nikt nie poczuje róznicyKruszyn pisze: Może zrobić jakieś dwie butelki nowości dla odmiany
Żebyś się nie zdziwił - moja żona ostatnio przez pomyłkę wrzuciła kawałek skórki od ryby do miski z wodą dla psa, i ten wszystko błyskawicznie wychłeptał.Piter 35 pisze:O smaku rybyKruszyn pisze: Może zrobić jakieś dwie butelki nowości dla odmiany
Nie ściemniaj , to nie była miska , tylko twoja wanna gdzie się kąpałeśKonto usunięte pisze: moja żona ostatnio przez pomyłkę wrzuciła kawałek skórki od ryby do miski z wodą dla psa, i ten wszystko błyskawicznie wychłeptał
...i nie Twoja żona wrzuciła, tylko Tajemniczy Ninja, i nie skórkę od ryby, tylko suszarkę podłączoną do kontaktu...Piter 35 pisze: to nie była miska , tylko twoja wanna (...) pies nic nie pił bo go nie masz (...)
Piter 35 pisze: pies nic nie pił bo go nie masz
Ciekawe czemu uciekłaKonto usunięte pisze: Świnka nam jedna sp... do sąsiada, ale przywlokłem gadzinę z powrotem
Handlarz złomem ma dziś dobry humor ....Piter 35 pisze: O smaku ryby![]()
Kruszyn pisze: , a uwierz że będzie paru chętnych do przytrzymania i wlania Ci na silę na chlejadach rybnej nalewki
danikl pisze: Jakieś bezalkocholowe Chlejady czy co ?
rrosiak pisze:danikl pisze: Jakieś bezalkocholowe Chlejady czy co ?
Być może, ale na bezalkoholowe bym nie liczył
Będzie strefa zero u Ciebierrosiak pisze: Być może, ale na bezalkoholowe bym nie liczył![]()
Piter 35 pisze: Ciekawe czemu uciekła
Kruszyn pisze: jutro zaczynam produkcję
przecież Rosiu na sępa zawsze pije. Wdycha opary, już dawno to rozpykałemKruszyn pisze: Będzie strefa zero u Ciebie
Wszystko po trochu. I jeszcze boję się żony.barbie pisze: Myślę że kasa, pieniądze i jeszcze raz czas
Spoko, przywieziemy nalewkę z pigwy, którą Rosiu lubi i go przeciągniemy na ciemną stronę mocyAlan, Alan, Alan! pisze:przecież Rosiu na sępa zawsze pije. Wdycha opary, już dawno to rozpykałemKruszyn pisze: Będzie strefa zero u Ciebie
Niestety, Kruszyn może czuć się bezpiecznie.Piter 35 pisze:citan, dusicielu , wybierasz się![]()