Według wstępnych i niepotwierdzonych danych, zostałem dziś szczęśliwym ojcem studenta Politechniki Warszawskiej

Super, dobry wybór. Porządna techniczna uczelnia i techniczne kierunki!WiS pisze:Z cyklu: dzieci.
Według wstępnych i niepotwierdzonych danych, zostałem dziś szczęśliwym ojcem studenta Politechniki Warszawskiej
Dzięki wszystkim "w imieniu", bohater dnia nic nie pisze, bo leży gdzieś pod płotem, zdaje sięburat pisze: gratki dla KOS`a
Może ktoś się zdziwi, ale też tak uważamjarmaj pisze: Porządna techniczna uczelnia i techniczne kierunki
jak to prawdziwie szczęśliwy studentWiS pisze: leży gdzieś pod płotem
WiS pisze: niekoniecznie tylko w wirtualu
WiS pisze: Właściwie, to ja też się zamierzam napić. Ktoś, coś?
No coś Ty, jednego szczęśliwie odchowałem, drugi raz może nie być tak łatwoKruszyn pisze: WiS, wpadaj
Faktycznie złe stwierdzenie, miałem na myśli przybywaj to się napijemyWiS pisze: No coś Ty, jednego szczęśliwie odchowałem, drugi raz może nie być tak łatwo![]()
Zanim dojadę to wy będziecie jak ten bidny student...leżeć gdzieśesilon pisze: Kruszyn, przyjedź, będziemy blisko tego gdzie Dido chciała tańczyc![]()
Kruszyn pisze: będziecie jak ten bidny student...leżeć gdzieś
Musiałbym mieć forka turboWiS pisze: te dwie godzinki możemy poczekać
WiS pisze: albo chociaż pić wolniej![]()
Z tego co ja w tej chwili wiem, to faworytem jest geodezja - ale na co padnie ostatecznie, to pewnie tylko kos wie... albo i nieChloru pisze: jaki wydział/kierunek?
Dzięks... acz, "małe dzieci - mały klopot, duże dzieci..."Chloru pisze: Gratulacje
Śmiem twierdzic, że z Warszawy do Kielc szybciej bym przejechal akurat Legacym 2.5, niż ForkiemKruszyn pisze: Musiałbym mieć forka turbo
PolecamWiS pisze: faworytem jest geodezja
Tylko się domyślam OCB, ale i tak brzmi apetyczniesrnk pisze: najkorzystniejsza lambda na całej polibudzie
JaasssssssssssssssssssssssssneWiS pisze:(tatuś nie zamierza tego pilnować).
hyhyhybarbie pisze:JaasssssssssssssssssssssssssneWiS pisze:(tatuś nie zamierza tego pilnować).