Czyli jak, chcesz ściągać takiego Legacy 2.0GT DIT z Japonii i robić przekładkę?leinad pisze:Funky już gdzieś wcześniej pisałem, żeby nie to, że ten silnik dotrze do nas pewnie pod koniec roku to zamiast ON lałbym PB do baku Legacy. Chociaż powiem szczerze, że mam już
20 tyś km w Legacy i jak dotąd brak zastrzeżeń, przy spalaniu 6,3-6,5. Za rok pewnie będę kupował drugie auto na firmę i mam już nadzieję, że ten silnik będzie w WRX lub STI.
Ja nigdzie nie napisałem, że mam zamiar takie auto sprowadzać, mam tylko nadzieję, że już za rok auta z tym silnikiem, będą dostępne z kierownicąCzyli jak, chcesz ściągać takiego Legacy 2.0GT DIT z Japonii i robić przekładkę?
No to dawaj za dwa tygodnie .leinad pisze: Mam nadzieje, że będę mógł wreszcie przyjechać na
jakieś Chlejady i pokazać, że Legacy klekot naprawdę fajnie jeździ.
I tu jest największy problem, 02.06 jest oficjalne otwarcie firmy w, której pracuję.No to dawaj za dwa tygodnie .
citan pisze: Małopalący WRX z CVT, to chyba coś dla mnie. Tylko jeszcze cene niech dadzą niezawałową.![]()
Jak dadzą niezawałową dla Ciebie, to pewnikiem Pan Rogalski dostanie zawałucitan pisze: Tylko jeszcze cene niech dadzą niezawałową.![]()
lukass pisze: Pan Rogalski dostanie zawału
Tokyo, November 11, 2013 – Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), the maker of Subaru automobiles, today announced that it will exhibit the all-new Subaru "WRX" (US specifications model) as a world premiere at the 2013 Los Angeles Auto Show (Press day: November 20 and 21; Open to the public from November 22 through December 1, 2013). The iconic Subaru's AWD performance model will be unveiled at the press briefing scheduled for 10:30 AM PST on November 20 at Subaru booth.
spoko. Skoro unia zabrania serwowania oliwy w karafkach w restauracjach, to może i zabronią odkopywania wątkówFUX pisze: Ale odkopałeś...
Piter 35 pisze:Prawdopodobna wersja produkcyjnahttp://moto.wp.pl/kat,123,title,Subaru- ... omosc.html
STI kosztuje w salonie na oko tyle samo. Czy mógłby mnie ktoś óswiecieć, jak się ściąga taniej. Bo np w Niemczech gwarancja 5 lat jest. O!Konto usunięte pisze:lukass pisze: Pan Rogalski dostanie zawału
Dostanie zawału, jak ludzie się w końcu kapną, że Subaru sprowadzone od niemieckiego dealera po wszystkich opłatach jest kilkanaście tysięcy tańsze niż w polskim salonie.