(S)Afterburner Vortex do Imprezy klasyk
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
(S)Afterburner Vortex do Imprezy klasyk
Witam wszystkich ma do zaoferowania back box znany wszystkim Afterburner Vortex,ktory jest robiony przez Hayward & Scoot wylacznie dla Scoobyworld ,back box jest w dobrym stanie(dol posiada przetarcie,ktore jest widoczne na fotce)wymiary 2.5cala koncowy 4.5cala.
O wiecej info prosze na pw.
Cena-600zl
O wiecej info prosze na pw.
Cena-600zl
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
-
GRUBCZENKO
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: (S)Afterburner Vortex do Imprezy klasyk
podejdzie tylko trzeba wieszak przerobicGRUBCZENKO pisze:jeśli podejdzie do forka S 2000r to biore za 500

-
GRUBCZENKO
- 0 gwiazdek
to za 500 moge wziasc, naprawde jestes pewien ze podejdzie? bo seryjny ma na rurze odchodzacej z puszki takie mocne wygiecie,a tu widze tylko lekkie zgiecie, jest opcja zwrotu jesli nieprzypasuje?
za 500 go nie puszcze,bo masz proste wyjscie a to jest jdm wyscie czyli pod skosem.
Montowalismy takiego tylko z prostym wysciem i byl przerabiany tylko wieszak co JDM wyscia to na 100% nie jestem pewny
Co do zwrotu to nie ma sprawy ,nie lepiej kupis nowy przeznaczony dla tego modelu i bez problemu?
Montowalismy takiego tylko z prostym wysciem i byl przerabiany tylko wieszak co JDM wyscia to na 100% nie jestem pewny
Co do zwrotu to nie ma sprawy ,nie lepiej kupis nowy przeznaczony dla tego modelu i bez problemu?
-
GRUBCZENKO
- 0 gwiazdek
GRUBCZENKO pisze:nowy pewnie w huj kosztuje
pewnie tak
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
Oskar,bardzo mi przykro ale on sie sprzedal wczoraj wieczorem w UK,ALE 99% mam jeszcze jednego podesli mi maila to wysle ci foty.Oskar pisze:pw i rezerwacja
Pozdrawiam
Danny