Witam wszystkich mam do zaoferowania felgi korych chyhba nie trzeba przedstawiac,sa to Speedline 16 5x100 7jj et50 sa w dobrym stanie nie naprawiane i sa proste,felgi orginalnie byly zlote ,ale byly wlasciciel ich przemalowal je na czarno(felgi posiadaja male przetarcia ,ktore sa widoczne na zdieciach),sugerowane odsiwiezenie felg,na sprzedaz same felgi
O wiecej informacji prosze na pw.
Cena-1300zl
(S) speedline 16 5x100 jj7 et 50-czarne
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: (S) speedline 16 5x100 jj7 et 50-czarne
wiem że na sprzedajesz same felgi,ale mam pytanie czy przypadkiem nie masz opon do sprzedania bo potrzebuje
, a na zdjęciu sa fajne falkeny

ostatnio sprzedalem 50 opon bo nie mialem gdzie juz ich trzymac,nawet nie wiem w jakim stanie sa te falkeny,ale jezeli jestes zainteresowany felgami to opony dostaniesz gratis,oczywiscie bedzie wiekszy koszt wysylki.wojtas. pisze:wiem że na sprzedajesz same felgi,ale mam pytanie czy przypadkiem nie masz opon do sprzedania bo potrzebuje, a na zdjęciu sa fajne falkeny
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No właśnie problem w tym że mam już piękne białe speedline tylko opon mi brakuje.

podaj jakie rozmiary chcesz to zobacze co da sie zrobicwojtas. pisze:No właśnie problem w tym że mam już piękne białe speedline tylko opon mi brakuje.![]()
Dolacz sie na Facebooku-ScoobyParts4U