barbie pisze: jaaaaa będzie czochranieeeeee![]()
Bedzie małe danie na grilla

barbie pisze: jaaaaa będzie czochranieeeeee![]()
Kruszyn pisze: Bedzie małe danie na grilla![]()
He he he Griszę tez da się na grillaMoniqa pisze: Grisz...właśnie zostałeś ojcem zastępczym Fififiona
Kruszyn pisze: He he he Griszę tez da się na grilla![]()
Moniqa pisze: Grisz...właśnie zostałeś ojcem zastępczym FififionaMianowanie za oddanie i waleczność
![]()
Będziesz się później prosił by cichaczem sierściucha na griila wpakowaćGrzesiek_67 pisze: Grisz...właśnie zostałeś ojcem zastępczym FififionaMianowanie za oddanie i waleczność
There is a honor for me![]()
![]()
![]()
Nie wiem dlaczego, ale od razu mi się skojarzyło.Grzesiek_67 pisze:Kruszyn pisze: Bedzie małe danie na grilla![]()
Zabiję !
Ta Pani wchodzi z tym psem i z nim wychodzi. Nie dymiącym![]()
l_ewy pisze: Od razu informuje, że nie jemy wszystkiego co tam zostanie upieczone![]()
OBK H6 pisze: ponieważ nigdy nie byłem, a nie jest daleko - czy ktoś jest chętny w sobotę zaliczyć Wilczy Szaniec?
OBK H6 pisze: po trzecie primo: pytanie organizacyjne: piątkowa i sobotnia impra w cenie - ale co jest w tej cenie? Jakieś jedzenie czy cuś? czy prowiant oprócz alkoholu również we własnym zakresie? Bo tak po pół dnia jazdy autem, to wolę wiedzieć, czy mam najeść się po drodze![]()
no mnie ciekawi ten grill... bo bym coś zjadłimpreza piątkowa, sobotnia (alkohol we własnym zakresie) - grill lub eskapada to the city
OBK H6 pisze: a z okolicznych dworców Cię zgarniemy
OBK H6 pisze: no mnie ciekawi ten grill... bo bym coś zjadł![]()
Oj będzie się działo.Grzesiek_67 pisze: Zabieramy grille, na pewno Marcin, na pewno ja.
Nie.Chloru pisze:Grzesiek_67, a opowiesz nam jak lądowałeś w Klewkach z transportem Talibów?![]()
Hej no , z Berlina , trzy godziny i będzieszgregski pisze: . dalej sie nie dalo?