Michał.... ciekawy i interesującyWRC fan pisze:A ja mam "problem" bo nie wiem jaki wybrać kierunek studiów

A tak zeby pomóc - raczej ścisłe kierunki czy tumanistyczne ? ;)
młody pisze:Zgadza się :)
Fizjo udalo sie w zerówce :) Fizyczna no coż :) jutro pierwszy egzamin, jakby co dwie poprawki zawsze potem są :)
Kurcze seminarki nawet macie :) U nas nawet kół nie było tylko same wejściowki na cwiczeniach i "interesujące" wykłady zakompleksionego profesora :)
Ja pochłaniam 3 piwko i 2 mecz.barbie pisze:Wykopaliska, ale muszę. Właśnie pochłaniam Prawo Paszowe w UE. Czy ktoś mógłby mnie dobić?
o niebovibowit pisze:I jak, lepiej Ci?
Oł jes. To musi być równie ciekaweBergen pisze:A ja pochłaniam systemy bankowe. Zatem łączę się z Tobą w bólu, Barbutku.
I tak teraz będę miał przez 3 tygodnie.barbie pisze:o niebovibowit pisze:I jak, lepiej Ci?
Muszę się napić...Przepisy prawa paszowego UE opracowywane są przez Komisję - „Stały Komitet Pasz”
barbie pisze: Wykopaliska, ale muszę. Właśnie pochłaniam Prawo Paszowe w UE. Czy ktoś mógłby mnie dobić?![]()
barbie pisze: pochłaniam Prawo Paszowe w UE. Czy ktoś mógłby mnie dobić?
Bergen pisze: pochłaniam systemy bankowe. Zatem łączę się z Tobą w bólu,
radekk pisze: A ja pochłaniam coś co nawet nie mam pojęcia czym jest, ale coś związane z zanieczyszczeniami powietrza
Nie wiem co da spuszczenie wody do zanieczyszczeń wydzielanych przez spalanie czegoś w jakiejś fabryce, ale może masz jakiś nowy sposóbEterycznyŻołądź pisze: Różne ludzie mają... hobby. Ja tam wolę po prostu spuścić wodę.![]()
JaTomasz_555 pisze: Metrologia, Rysunek Techniczny, Wytrzymałość materiałów, Mechanika :) W najbliższym tygodniu nawet niechodzenie spać nie da mi wystarczającego czasu, żeby wszystko ogarnąć. Ktoś ma gorzej ??![]()