Chloru pisze:Ten jarmaj to jakiś dziwy jest ... RC5+ mu działają, Tein się nie psuje

Bo tak działa internet.
Wszystko się czasem psuje, ktoś ma pecha, jest niezadowolony i o tym trąbi. I ma do tego pełne prawo, bo na niego padło. Ale najczęściej to są jakieś ułamki użytkowników. Tyle, że głośni na forach, skargach do producenta, ściąganiu TV itp itd. Podkreślam, to jest jak najbardziej zrozumiałe.
To jak z Subaru. Jakby tylko czytać te dwa fora, to rany boskie, toż to przecież najbardziej awaryjne auto od czasów radosnych wyrobów samochodopodobnych PRL'u! Tylko szkopuł w tym, że 99,9999% użytkowników Subaru na świecie nie czyta naszych obu forów i zwyczajnie jeździ latami i setkami tyś km tymi Subarakami. I nie mają oni w ogóle świadomości ( no masz, idioci!!!

) jakie awaryjne i beznadziejne auto posiadają.
Tak samo jest i z resztą
Jednemu czy drugiemu padło, to się wkurzyli i się pieklą. Innym 100000 nie padło, więc używają i nie wnikają.
Kolego
fedex, nie wiem jakim bóstwem jesteś, że nasz Grześ tak czołem o podłogę tu bije, ale to nie ma znaczenia. Ty masz swoje doświadczenia, ja swoje. Ale mrożącymi krew w żyłach opowieściami o zabijaniu ludzi tymi klockami rozbawiłeś mnie niemożebnie.
Ale pozwól, jak ze swojego piedestału możesz oczywiście, że dalej będę je każdemu polecał (bezinteresownie, nie sprzedaję części samochodowych).
PS
Odnośnie tego "młodego pokolenia", to chociaż przestałem zasługiwać na to określenie jakieś pokolenie temu, to wielkie dzięki, miło się odmłodzić.