Witam wszystkich
jako świeży i póki co "teoretyczny" miłośnik Legacy prosiłbym o wsparcie...
teoretyczny, gdyż rozglądam się dopiero za czymś dla siebie i chciałbym jak najszybciej przejść do "praktyki"...
a tak konkretniej
znalazłem ogłoszenie wyglądające podejrzanie atrakcyjnie...
http://otomoto.pl/subaru-legacy-skora-p ... 50857.html
aktualnie właściciel opycha go za 30tys, ale jak w historii googla pośledziłem ogłoszenie to zaczynał w marcu od prawie 36tys.
dodatkowo przycina lekko bo twierdzi że sprzedaje swoje prywatne dopiero co sprowadzone bo mu się na polowaniach nie sprawdza (chce kupić Foresta:-))
generalnie zależy chłopu żeby się go pozbyć....
z drugiej strony nie ma nic przeciwko żeby na ASO podjechać i auto przejrzeć....
pomimo wątpliwości autko, a zwłaszcza cena kusi!!!!!!!!!!!
Proszę o pomoc i opinie
na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie.......
może ktoś się już z gościem zetknął i ma jakieś doświadczenia....
Pozdrowienia i z góry wielkie DZIĘX
Houston mamy problem :-)
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: Houston mamy problem :-)
legacylover, jakbym miał tak zamontowany korek wstydu to też chciałbym się pozbyć auta jak najszybciej 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
legacylover
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
legacylover pisze: znalazłem ogłoszenie wyglądające podejrzanie atrakcyjnie...
Takie historie się zwykle źle kończą, prawie uwierzyłeś, że trafiłeś w totka. Chciwość nabywców to potężna broń w rękach sprzedawców

legacylover pisze: że sprzedaje swoje prywatne dopiero co sprowadzone bo mu się na polowaniach nie sprawdza
Na polowaniach na lachony? No z takim korkiem...

Poważnie, to należy go gruntownie sprawdzić, najlepiej nie w jedynym serwisie subaru w okolicy.
Na moje oko auto wybrane - zużycie wnętrza, to więcej niz te 154kkm...
Moj, dwa lata starszy, ok 300kkm, a kierownica i fotel nie wygladaja wiele lepiej...
Moj, dwa lata starszy, ok 300kkm, a kierownica i fotel nie wygladaja wiele lepiej...
...hebluj synek, hebluj. Tata przyjdzie z siekierą i poprawi.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
W przypadku Subaru to o niczym nie świadczy, bo jakość użytych materiałów w konkretnych egzemplarzach jest chyba losowa, choć z reguły i tak kiepska. U mnie po 5 latach i 120 tys. przebiegu kierownica wygląda masakrycznie. Właściwie już w trzecim roku eksploatacji zaczęła się wyraźnie ścierać czarna farba i aktualnie na dużej części powierzchni zamiast czarna jest szara.disu pisze: kierownica i fotel nie wygladaja wiele lepiej...
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

rrosiak, musisz odstresować się przełamać lęk przed prowadzeniem i nie trzymać się kurczowo kierownicy tylko lżej ściskać
Na jakiś kurs do ALla pojedz albo do czwartka , nauczysz się

Normalnie jestem załamany ,ze nie mam czegoś takiego , muszę koniecznie kupić-Napis "Subaru" na progach podświetlany na niebiesko (niesamowity efekt po zmroku)
...i wiele, wiele innych

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Eeeee, cwaniakKruszyn pisze: Na jakiś kurs do ALla pojedz albo do czwartka , nauczysz się

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -