To router też macie bezpradowy?osa551 pisze:Niestety nie wiem które z nas ma lepszą baterię w laptopie ... Ale mogę go zdzielić, chyba dosięgnę.
Każdy ma takiego męża, na jakiego sobie zasłużył.osa551 pisze: Mam walniętego męża, który nie tylko boi się latac samolotami, ale jeszcze boi się jechać na piknik lotniczy, bo wydaje mu się, że mu któryś na głowę spadnie.
U mnie nie słychać. (prawie)osa551 pisze:Vibovit, nie wiesz przy okazji co za debil strzela petardami w Łomiankach? Bilex właśnie usiłuje wypchnąć nasze psy na siusiu, ale chyba będzie musiał je wynieść z domu na rękacha każdy ponad 40 kg
Oczywiście, że nie... Tyle, że ja mam jeszcze tajną broń w postaci Biznes Ewryłervibowit pisze:To router też macie bezpradowy?osa551 pisze:Niestety nie wiem które z nas ma lepszą baterię w laptopie ... Ale mogę go zdzielić, chyba dosięgnę.
osa551 pisze: Słonko auto to ja też mampytanie czy jesteś gotowy na zajmowanie się 8 tygodniowym bobasem?
![]()
![]()
EterycznyŻołądź pisze:osa551 pisze: Słonko auto to ja też mampytanie czy jesteś gotowy na zajmowanie się 8 tygodniowym bobasem?
![]()
![]()
To Belix bobasów też się boi?! Ale one przecież nie latają.![]()
Jest znacznie gorzej. Uwierz mi.EterycznyŻołądź pisze:To Belix bobasów też się boi?! Ale one przecież nie latają.![]()
Był Messerschmitt??devlin pisze: No i najważniejsze dla mnie - Bf109 oraz ryk silnika...
vibowit pisze: Jest znacznie gorzej. Uwierz mi.![]()
Otarł się o wielki świat to teraz biedaczysko musi dojść do siebie po szoku kulturowym...Gal pisze: ET się nie odzywa od tego czasu
Wyżej podskoczył...Bilex pisze: Otarł się o wielki świat
osa551 pisze: I jak fajnie było w niedzielę?
devlin pisze:Spokojnie, wygadał hasło pod koniec...
devlin pisze:A, no fakt. Przepraszam. Przecież to Gal z konta E.T. pisze.
EterycznyŻołądź pisze: Zgadza się, Ty piszesz we wszystkie nieparzyste dni i święta, więc się wytłumacz dlaczego wczoraj nie pisałeś.![]()