[K] Forester 2005-2006 2.0 XT/2.5 XT AT
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] Forester 2005-2006 2.0 XT/2.5 XT AT
Kupię Forestera rocznik 2005/2006 2.0 XT/2.5 XT w automacie
Cena do 43000
kontakt pod adresem : mpsoft(małpka)interia.pl
P.S. 2.5 XT -> wszyscy mówią i piszą nie kupuj !!! dmucha raz w tygodniu uszczelkę,przegrzewa się i wogóle buuuuuuuuuuuuuuuu bo pali 100l na 100 km (na 100 % pójdzie LPG) - ile w tym prawdy ? czy on naprawdę jak Afla Romeo nic tylko stoi w serwisie - moje potrzeby to : żadnego chipowania ponad standart i bez katowania auta - no jak trzeba wyprzedzić do gaz do dechy ale bez opcji "pole position" każdego dnia :) głównie asfalt/jak trzeba to zjadę z asfaltu ale bez tematu cammel trophy/jak będę chciał wyprzedzieć to wcisnę przycisk "wyprzedzanie" i pójdzie jak strzała ...
P.S. nr 2 - ile 2.5 XT wtłoczy gazu na mieście przy spokojnej jeździe kobiety ? ja stawiam na 18 l
P.S. nr 3 - czy na autostradzie da się tym jechać w komfortowych warunkach z prędkością powiedzmy 140-160 (opory powietrza,opony 17, ogólnie halas i wir w baku) ?
Cena do 43000
kontakt pod adresem : mpsoft(małpka)interia.pl
P.S. 2.5 XT -> wszyscy mówią i piszą nie kupuj !!! dmucha raz w tygodniu uszczelkę,przegrzewa się i wogóle buuuuuuuuuuuuuuuu bo pali 100l na 100 km (na 100 % pójdzie LPG) - ile w tym prawdy ? czy on naprawdę jak Afla Romeo nic tylko stoi w serwisie - moje potrzeby to : żadnego chipowania ponad standart i bez katowania auta - no jak trzeba wyprzedzić do gaz do dechy ale bez opcji "pole position" każdego dnia :) głównie asfalt/jak trzeba to zjadę z asfaltu ale bez tematu cammel trophy/jak będę chciał wyprzedzieć to wcisnę przycisk "wyprzedzanie" i pójdzie jak strzała ...
P.S. nr 2 - ile 2.5 XT wtłoczy gazu na mieście przy spokojnej jeździe kobiety ? ja stawiam na 18 l
P.S. nr 3 - czy na autostradzie da się tym jechać w komfortowych warunkach z prędkością powiedzmy 140-160 (opory powietrza,opony 17, ogólnie halas i wir w baku) ?
Ostatnio zmieniony 7 cze 2012, o 10:22 przez mpsoft, łącznie zmieniany 4 razy.
Kupię stalowe 17"
"Po pierwszym zakręcie wiesz, że nie ma takiej siły, która wyciągnęłaby cię z tego auta. Po drugim masz nadzieję, że świat o tobie zapomni. Na jakiś miesiąc. Po trzecim jest już wszystko jedno, bo o świecie zapominasz ty."
"Po pierwszym zakręcie wiesz, że nie ma takiej siły, która wyciągnęłaby cię z tego auta. Po drugim masz nadzieję, że świat o tobie zapomni. Na jakiś miesiąc. Po trzecim jest już wszystko jedno, bo o świecie zapominasz ty."
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: [K] Forester 2006-2007 2.0 AT
Ja zrozumiałem, ze kolega wolałby 2.0 turbo, ale z braku takowych w roczniku 2006 - szuka wolnossaka. Co nie zmienia faktu, że z tym budżetem - to o dobrą sztukę i tak nie będzie łatwo.Konto usunięte pisze: 40000 za XT z 2006
mpsoft, po pierwsze, radzę zgłosić się tu: http://www.22b.eu - inaczej Piter35, nasz sprawdzony, forumowy dostawca aut po niemieckich i szwajcarskich księżach-emerytach oraz kobietach-lekarzach

Po drugie, przy ograniczonym budżecie brałbym pod uwagę też nieco starsze egzemplarze. Bywają w zupełnie dobrym stanie, a wtedy spokojnie można celować w XT (z tych roczników, nie odbiegają ceną od wolnychssaków).
PS. Konto usunięte, a może pchnij Panu swojego, i kupuj z wiatrakiem...?

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
nawet 5 min bym się nie zastanawiałWiS pisze:
PS. Konto usunięte, a może pchnij Panu swojego, i kupuj z wiatrakiem...?
tylko jeszcze kredycik mi na nim wisi

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
poczekaj spokojnie do wtorku, środy teraz wszyscy pewnie mają z 3 promile i bez neta sądominikd pisze:witam,
poszlo info na podanego maila.
pozdrawiam,
Dominik

- WiS
- 6 gwiazdek
Konto usunięte, Ty kurnia zacznij czytać uważniej...
Dominikd to nie mpsoft.
To nie mpsoft pchnął maila do Pitera, trzeżwiejącego po mazurskim zlocie.
Dominkd zapewne wysłał info o Foresterze na sprzedaż do mpsoft.
Niekoniecznie muszą więc czekać do wtorku... chyba, że mpsoft już pije z żalu, na mysl o tym, że kupi forestera nie tylko bez turbiny, ale jeszcze bez jednego pedału i bez stałego AWD...

Dominikd to nie mpsoft.
To nie mpsoft pchnął maila do Pitera, trzeżwiejącego po mazurskim zlocie.
Dominkd zapewne wysłał info o Foresterze na sprzedaż do mpsoft.
Niekoniecznie muszą więc czekać do wtorku... chyba, że mpsoft już pije z żalu, na mysl o tym, że kupi forestera nie tylko bez turbiny, ale jeszcze bez jednego pedału i bez stałego AWD...

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
hej,
owszem, posiadam do sprzedania Forka 2.0 AT i do autora watku wyslalem maila :)
a jakby ktos mowil, ze 2.0 AT i bez turbo nie jedzie, to na dniach wystawie tez mojego Forka 2.5 XT MY05 manual polska salon, 100% bezwypadkowy :)
ktoregos z Forkow musze sprzedac i ja wroce do Imprezy z wiatrakiem, a moja lepsza polowka bedzie jezdzic ktorym Forkiem, badz jesli sprzedadza sie oba, zakupimy najpewniej Outbacka :)
pzdr,
Dominik
owszem, posiadam do sprzedania Forka 2.0 AT i do autora watku wyslalem maila :)
a jakby ktos mowil, ze 2.0 AT i bez turbo nie jedzie, to na dniach wystawie tez mojego Forka 2.5 XT MY05 manual polska salon, 100% bezwypadkowy :)
ktoregos z Forkow musze sprzedac i ja wroce do Imprezy z wiatrakiem, a moja lepsza polowka bedzie jezdzic ktorym Forkiem, badz jesli sprzedadza sie oba, zakupimy najpewniej Outbacka :)
pzdr,
Dominik
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
dominikd pisze: jakby ktos mowil, ze 2.0 AT i bez turbo nie jedzie
Jedzie jedzie, Piter świadkiem (i sprawcą)

- WiS
- 6 gwiazdek
Tiaaa.... zapewne gdyby Pietia tak deptał swojego GTeka, zrobiłby z niego samolot mysliwskiKonto usunięte pisze: Jedzie jedzie, Piter świadkiem (i sprawcą)

Poka-poka... coś ostatnio polubiłem kupowanie Foresterówdominikd pisze: wystawie tez mojego Forka 2.5 XT MY05 manual polska salon, 100% bezwypadkowy :)

ja nie twierdze, ze 2.0 NA AT to zly samochod :) bardzo go lubie, 2.5 XT pojawi sie na dniach, jak juz wszystko ladnie spisze w ogloszenie i zrobie zdjecia :)
pzdr,
Dominik
pzdr,
Dominik