Esteci i Estetki
Re: Esteci i Estetki
vibowit, no doszukiwał bym się tu inspiracji lekkiej bosozoku style

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Jakby to ująć, german-stajl pasuje jak świni siodło, lusterka od caro też beznadziejne. Straszny szit.burat pisze:
i niech mnie który powie ,że się nie prezentuje zajebiście![]()
![]()
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
leon, ty żeś jest ortodoks

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

też, ale to wygląda jakby autor poskładał z tego co w garażu znalazł, bez jakiegoś motywu przewodniego. 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
e fajnie wygląda, tylko szkoda że nie stoi na 13"-kach wtedy lepiej by wyglądał to fakt
kto nie zna się na dodatkach tego nie będą po oczach gryzły

kto nie zna się na dodatkach tego nie będą po oczach gryzły

Jesli mialbym byc szczery, to podzielam poglad Leona :)leon pisze:Jakby to ująć, german-stajl pasuje jak świni siodło, lusterka od caro też beznadziejne. Straszny szit.burat pisze:
i niech mnie który powie ,że się nie prezentuje zajebiście![]()
![]()
Jacek "AMI" Rudowski
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Rzeczywiście koła i lusterka na śmietnik, reszta OK. Szczególnie smakowicie prezentują się poszerzenia nadkoli.
Ciekawe jak te przydymione lampy świecą - podejrzewam, że ze świeczką jaśniej jest
Jeszcze ktoś się nie bał i kierunkowskaz za.ebał
Jeszcze mi się tak skojarzyło - wlot na masce Poldki miały podobny do naszych Subarowych - czyżby Żółtki czerpały inspiracje od nas
????
Ciekawe jak te przydymione lampy świecą - podejrzewam, że ze świeczką jaśniej jest

Jeszcze ktoś się nie bał i kierunkowskaz za.ebał

Jeszcze mi się tak skojarzyło - wlot na masce Poldki miały podobny do naszych Subarowych - czyżby Żółtki czerpały inspiracje od nas

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Wycieraczki też.pawlaswrc pisze:Jeszcze ktoś się nie bał i kierunkowskaz za.ebał![]()

czarne jest piękne...
no jak widać kijowo, skoro właściciel zamontował dodatkowe 4 niedymione lampypawlaswrc pisze: Ciekawe jak te przydymione lampy świecą

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: Wycieraczki też

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
AMI pisze:Jesli mialbym byc szczery, to podzielam poglad Leona :)
A ja nie.
Ja nie wyraziłbym się tak delikatnie.

Wygląd to rzecz gustu, pal go tam sześć. Ale jak widzę ten durny trend, i mało ważne czy to dżerman stajl, czy jakiś inny, żeby wąską opnę na znacznie za szeroką felgę naciągać, czyli zwyczajne psuć auto, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Każdemu za coś takiego bym zabierał dowód i niech na lawecie do domu idiota wraca.

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
jarmaj, tak Tato, przepraszamy
.....

W tej kwestii zgadzam się całkowicie z jarmajem 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
marudy jesteście
fajnie wygląda a co do jazdy to słyszałem ,że te "komunistyczne" wynalazki nigdy się dobrze nie prowadziły więc co tam opony

burat, kiedy mnie pijemy konkretnie do tego poldona, tylko do tego debilnego elementu german style'u 

eMTi, no ten "naciąg" opon też mnie się nie widzi to fakt, ale reszta kwestia gustu mi się tam podoba 

brawo! W tym Poldasie siedzi pod maską german power czyli jednostka benzynowa VR6, a tu opis (+ foto) tego projektu:WRC fan pisze:Dżerman stajl na Poldonie ? Toż to ukryta opcja niemiecka !
http://mk2vr6.com/board/viewtopic.php?f=21&t=12804
link znalazłem na facebook'u
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
to tym wieksza beznadzieja w sumie :)Barthol pisze:brawo! W tym Poldasie siedzi pod maską german power czyli jednostka benzynowa VR6, a tu opis (+ foto) tego projektu:WRC fan pisze:Dżerman stajl na Poldonie ? Toż to ukryta opcja niemiecka !
Jacek "AMI" Rudowski
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Mnie tam zawsze jarały mocno takie lego-projekty i podziwiam zapał i umiejętności, choć sama konwencja też nie do końca mi odpowiada. German style - fuj, VR6 - fuj, te dymione lampy - też nie bardzo. Ja bym widział to tak - ładnie poszerzone nadkola + lekka gleba + klasyczne fele + oczywiście 2.0 DOHC albo jakiś klasyczny V6, o V8 nie wspominającAMI pisze:to tym wieksza beznadzieja w sumie :)Barthol pisze:brawo! W tym Poldasie siedzi pod maską german power czyli jednostka benzynowa VR6, a tu opis (+ foto) tego projektu:WRC fan pisze:Dżerman stajl na Poldonie ? Toż to ukryta opcja niemiecka !

Ogrom pracy włożonej w taki projekt jest zawsze dla mnie godny podziwu. Zresztą sam się zastanawiam, bo zawsze chciałem mieć Poldka w takiej konwencji i coś mi się wydaję że jednak zamienię Malca właśnie na Poldka.

No ale jak juz robic poldona, to moze robic go z zachowaniem jakichs realiow tego auta mimo wszystko, zbudowac jakis mocny silnik na bazie tego co wystepowalo w tych autach itp.
Jacek "AMI" Rudowski