1. dokladnie szorowanie
2. usuniecie zabrudzen po smole
3. glinkowanie
4. woskowanie twardym woskiem
5. odswiezenie zewnetrznych plastikow oraz uszczelek

Dorosły się odezwałesilon pisze: jak dziecko
So What! pisze: ("sprawstwo kierownicze")
chlip, chlipsubarka665 pisze:nalałam do pełna gazu
No, przecież trzeba było dać obiad Subarakowi to chyba też się zalicza do tego wątkudamaz pisze:chlip, chlipsubarka665 pisze:nalałam do pełna gazu
a myślałem, że to wątek pt. co DOBREGO dla Subarynki zrobiłem
chlip
![]()
![]()
![]()
damaz pisze:chlip, chlipsubarka665 pisze:nalałam do pełna gazu
a myślałem, że to wątek pt. co DOBREGO dla Subarynki zrobiłem
chlip
![]()
![]()
![]()
Tylko co zalałam tak?Alan, Alan, Alan! pisze:subarka665, nie chodzi o to że zalałaś, tylko co
dzixd pisze:Gaz jest przysmakiem wszystkich samochodów.
Ostatnio widziałem 911 na shellu co żarła gaz.![]()
Jarek ,piesek po prostu widział w tobie wielki stekjarmaj pisze: Pies zrobił się z niedożywienia tak agresywny, że nie dało się z nim obcować. Wyglądało, jakby oszalał.![]()
jarmaj pisze:dzixd pisze:Gaz jest przysmakiem wszystkich samochodów.
Ostatnio widziałem 911 na shellu co żarła gaz.![]()
Znam taką parę, co są weganami, czy jak to się tam zwie. W Bieszczadach sobie mieszkają.
Mniejsza o to, co sami jedzą, ich sprawa, ale wymyślili sobie, że psu mięso też szkodzi i broń boże nie wolno mu go jeść. No i karmili psinę jakąś surową pietruszką, marchewką, czy czym tam jeszcze, ale wyłącznie roślinkami. Pies zrobił się z niedożywienia tak agresywny, że nie dało się z nim obcować. Wyglądało, jakby oszalał.![]()
I teraz do meritum: czy to że widziałem psa żywionego wyłącznie marchewką itp, a nawet właścicieli, którzy twierdzili że tak jest najlepiej i pewnie mu smakuje, to znaczy że pies za tą dietą marchewkową przepadał i było to dla niego najlepsze?![]()
wstyd to raczej żaden, ale godzi w uczucia religijne.dzixd pisze: Po za tym co to niby za wstyd tankować lpg do 911?
Alan, Alan, Alan! pisze:wstyd to raczej żaden, ale godzi w uczucia religijne.dzixd pisze: Po za tym co to niby za wstyd tankować lpg do 911?