Witam,
Mam do sprzedania Subaru Legacy 2.5GT Wagon. Rok produkcji: 2004, model 2005.
Parametry:
Silnik: 2.5L H4 FI DOHC – 246 KM
Kolor: Garnet Red Pearl,
Skrzynia: 5-cio stopniowy automat triptronic (zmiana biegów również na kierownicy)
Wyposażenie:
ABS, AWD, Klimatronik, zmieniarka 6 CD, komputer, skórzana kierownica, tempomat, podgrzewanie foteli, elektryczne szyby, elektryczne lusterka z podgrzewaniem, przednie, tylnie przeciwmgielne, 6 poduszek powietrznych z kurtynami, przyciemniane szyby, alufelgi 17 215R17/45 pilot Sport + zimowe 215R17/45 Nokian WR, centralny zamek z pilotem,
Przebieg: mile: 77807 – około 125218 km
Jestem drugim właścicielem, od stanu licznika: 32400 mil – około 52000 km. Mam go pięć lat.
Kupiony w Schaumburg Subaru pod Chicago. W Stanach jeździłem nim jakieś 14 miesięcy, potem sprowadzony na mienie i w Polsce jeżdżę nim niecałe 4 lata.
To co było robione (na prawie wszystko papiery):
wymiana lewego lusterka po oberwaniu go przez ślepego emeryta (jeszcze w USA)
przy 120000 wymiana rozrządu już w Polsce. ( części sprowadzałem oryginalne z USA ale wszystkie made in Japan.: pasek, napinacze, pompa wodna, uszczelka do niej)
wymiana świec,
wymiana łożyska z piastą tyłu,
w zawieszeniu: wymiana przedniej lewej zwrotnicy, tuleja,sworzeń
wymiany klocków hamulcowych,
wymiany oleju (używam olej syntetycznym Mobile , wcześniej 5w30 teraz 10w30 )
Auto jak było na gwarancji to serwisowane było w ASO SUBARU Schaumburg, potem w Auto Elite Motors, w Polsce u rozgarniętego dobrego mechanika w Mielcu gdzie mieszkam.
W 2010 z powodu kryzysu zainstalowałem instalację gazową – sekwencyjną na dobrych częściach w Multiserwisie Niwiska. Jest na to faktura.
Samochód w bardzo dobrym stanie technicznym, nie brał udziału w wyścigach, bezwypadkowy, z pewnych rąk.
Zdjęcia:
https://plus.google.com/photos/10312618 ... jeOO0Pi_Vw
Pozdrawiam
Marcin
Sprzedam Legacy 2.5GT 2004
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: Sprzedam Legacy 2.5GT
pięknie się prezentuje w tym kolorze

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"