Witam,
Miałem spotkanie z barierką i potrzebuję zakupić zderzak i prawy błotnik do BugEye'a 2002 wersja z USA.
Problem polega na tym, że dostępne zderzaki i błotniki to w zdecydowanej większości wersje z europejskich modeli.
Różnica polega na tym:
- błotnik USA nie ma bocznego kierunkowskazu, tego przy drzwiach
- zderzak boczne wloty ma przedzielone przegrodami
zakupiłem oczywiście wcześniej części europejskie ale nie pasują w ogóle (jakby wymiar inny...)
jeśli ktoś ma albo wie gdzie dostać pasujące będę wdzięczny za pomoc. Załączam zdjęcie przed stłuczką aby nakreślić o co dokładnie mi chodzi.
[email protected]
GG: 1106935
Lub Priv
Pozdrawiam,
Marcin
[K] Błotnik i Zderzak - BugEye 2002 US
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [K] Błotnik i Zderzak - BugEye 2002 US
Szanowny Kolego !
Zderzak i błotnik czy to US czu EU oprócz wspomnianego przez Ciebie "kierunku" nie róźnią się .
Jeśli mają inny wymiar to znaczy że jakiś uprzejmy sprzedawca wcisnął Ci te graty od KOMBI !!! Albo sam poskąpiłeś bo od kombiaków tańsze są.
Pozdro.
Zderzak i błotnik czy to US czu EU oprócz wspomnianego przez Ciebie "kierunku" nie róźnią się .
Jeśli mają inny wymiar to znaczy że jakiś uprzejmy sprzedawca wcisnął Ci te graty od KOMBI !!! Albo sam poskąpiłeś bo od kombiaków tańsze są.
Pozdro.
Dziękuję za info, tego nie wiedziałem.
Zakupiłem na Allegro cześci od jednego z "masowych sprzedawców" z gwarancją "będą pasowały". Nie wiedziałem, że od kombi nie pasuje.
Może uda mi się jeszcze wymienić.
Dzięki jeszcze raz!
Marcin
Zakupiłem na Allegro cześci od jednego z "masowych sprzedawców" z gwarancją "będą pasowały". Nie wiedziałem, że od kombi nie pasuje.
Może uda mi się jeszcze wymienić.
Dzięki jeszcze raz!
Marcin
Ok, udało mi się oddać części. Ale teraz pytanie aby nie wpaść po raz drugi w tą pułapkę - jak odróżnić części sedana od kombi ?
Są jakieś szczegóły pozwalające określić od jakiej budy są ?
M.
Są jakieś szczegóły pozwalające określić od jakiej budy są ?
M.
Błotnik i zderzak są minimalnie szersze. Na oko ze zdjęcia nie odróżnisz. Sprzedawca musi wiedzieć co sprzedaje , a ty zaznaczyć że do SEDANA.
Niestety u mnie już wyszły więc nie pomogę. Została mi jakaś lampa , halogen i jakieś drobiazgi.
Pozdro
Niestety u mnie już wyszły więc nie pomogę. Została mi jakaś lampa , halogen i jakieś drobiazgi.
Pozdro
Bzdura. Oczywiście, że na oko się różnią te błotniki. Trudniej ze zderzakiem...
Błotniki? Wrzuć tutaj 10, 20, 30 zdjęć i powiem Ci co do jednego który jest sedan a który kombi 

Prośba zatem :)
To od sedana ? Mi wydaje się, że tak ... chyba już wiem jak odróżniać, ale jakby kolega mógł potwiewrdzić / zaprzeczyć byłbym wdzięczny.
http://allegro.pl/subaru-impreza-2001-2 ... 61415.html
M.
To od sedana ? Mi wydaje się, że tak ... chyba już wiem jak odróżniać, ale jakby kolega mógł potwiewrdzić / zaprzeczyć byłbym wdzięczny.
http://allegro.pl/subaru-impreza-2001-2 ... 61415.html
M.
Dzięki filester, zakupiony.
Zatem szukam zderzaka. Przeszukuje regularnie allegro ale niestety bezskutecznie. Może ktoś z forumowiczów ma do sprzedania ?
Najlepiej kolor srebrny. Reszta szczegółów wyżej (taki jak na zdjęciu).
Dzięki,
M.
Zatem szukam zderzaka. Przeszukuje regularnie allegro ale niestety bezskutecznie. Może ktoś z forumowiczów ma do sprzedania ?
Najlepiej kolor srebrny. Reszta szczegółów wyżej (taki jak na zdjęciu).
Dzięki,
M.