Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
ember, nie poddawaj się, ludzie wrócą z weekendu to się odezwą może.. Niemniej jednak w niedzielę przed wieczorkiem to chyba faktycznie mógłby być wrzask o hałas.. Ja bym na pewno wpadł, ale raczej bym nie jeździł (bo mi opony za bardzo piszczą
).

Marcin
-_-
-_-
Sorry za offtop ale ma ktos moze przyzad do sciskania sprezyn aby mi jutro pozyczyc na dwie minetki? 

Marcin
-_-
-_-
biorąc pod uwagę różne upodobania, trochę nieprecyzyjne określenie czasu 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Riebiata, mam dwie sprawy totalnie, absolutnie, całkowicie niezwiązane z Subaru, raczej nie związane ze spocikami, za to jak najbardziej związane z Wrocławiem
Pierwsza rzecz, to czy któremuś z Was nie wala się po chałupie jakiś wzmacniacz/radio/cokolwiek pod co można podpiąć gramofon z wkładką magnetyczną i słuchawki, z chęcią wyprodukowany pod egidą zjednoczenia Unitra? Z chęcią pożyczę bądź przygarnę. Nie zwiozłem jeszcze na Śląsk swojego wzmaka z kolumnami, a słuchać muzyki trzeba.
Druga rzecz, to czy ktoś się orientuje czy i gdzie uniwersyteckie, politechniczne biblioteki odkładają skasowane książki. Bo ja bardzo chętnie bym w takich pogrzebał, a nuż bym coś znalazł ciekawego, jak zwykle.
Dziękuję, dobranoc

Pierwsza rzecz, to czy któremuś z Was nie wala się po chałupie jakiś wzmacniacz/radio/cokolwiek pod co można podpiąć gramofon z wkładką magnetyczną i słuchawki, z chęcią wyprodukowany pod egidą zjednoczenia Unitra? Z chęcią pożyczę bądź przygarnę. Nie zwiozłem jeszcze na Śląsk swojego wzmaka z kolumnami, a słuchać muzyki trzeba.
Druga rzecz, to czy ktoś się orientuje czy i gdzie uniwersyteckie, politechniczne biblioteki odkładają skasowane książki. Bo ja bardzo chętnie bym w takich pogrzebał, a nuż bym coś znalazł ciekawego, jak zwykle.
Dziękuję, dobranoc

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Mi się bardziej to podoba :)

Bergen, mogę mieć jakieś nie przestrojone radio z wejściem na gramofon, ale nie obiecuję...
A z książkami to dlaczego nie zapytasz u źródełka? bombonierę dla bibliotekarek i ci powiedzą

Bergen, mogę mieć jakieś nie przestrojone radio z wejściem na gramofon, ale nie obiecuję...
A z książkami to dlaczego nie zapytasz u źródełka? bombonierę dla bibliotekarek i ci powiedzą

Marcin
-_-
-_-
Ja mam, ale zjarane 

Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
Jak na mosfetach, a nie na końcówkach, to raczej damy radę.siewcu pisze: Ja mam, ale zjarane
Co Ty, jakieś dziwne patenty, rozmawiałem z kolegą elektronikiem no ale mówił, że praktycznie nie do odratowania. Leży i czeka na lepsze czasy, tata nie chce wyrzucić a to w sumie jego jest...
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
To na końcówkach jest, to faktycznie bez rocket science nie do odratowania, bo takich końcówek już nigdzie nie dostaniesz.
To jest właśnie ta 'raket sajens' o jakiej wspomniałemTERZO pisze:Zawsze można dorzucić nową płytkę końcówką mocy

Bergen, a co to dla Ciebie rocket science...
Nie bądź leń, dasz radę

Radę to ja dam, to akurat nie jest problem. Ale jest to ekonomicznie nieuzasadnione 
Ale spoko, wygląda na to że kupię jakiegoś tymczasowego złoma na Allegro.

Ale spoko, wygląda na to że kupię jakiegoś tymczasowego złoma na Allegro.
Bedę u rodziców w weekend, to zobaczę, czy coś tam się nie wala przypadkiem...

Jak wszyscy na urlopach to może ja znów zarzucę bezczelnym offtopem...
Czy jest na sali architekt?

Marcin
-_-
-_-
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
TERZO, nie wiem czy dokładnie architekt, ale chyba Pavel ma z tym coś wspólnego.
P.S. mnie nie ma we Wrocku, to sie nie odzywam w sprawie kartów (akurat dzisiaj będę, ale jak tak na chwilę)
P.S. mnie nie ma we Wrocku, to sie nie odzywam w sprawie kartów (akurat dzisiaj będę, ale jak tak na chwilę)
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

pawlaswrc, wylewny nie jest, pewnie chce nam zrobić niespodziankę i wszystkim wklepać na rakietowej 

Marcin
-_-
-_-
Kurcze popatrzylem na te karty nowe na Buforowej i wyglada to zachecajaco. Moze niedziela przed poludniem?
http://www.wrc.wroclaw.pl/
http://www.wrc.wroclaw.pl/
przecież tam byliśmy, już o nich mówiliśmy tutaj 

tak wiem wiem, ale dla leniwych..eMTi pisze:przecież tam byliśmy, już o nich mówiliśmy tutaj