Esteci i Estetki
Re: Esteci i Estetki
Kruszyn, był do kupienia taki kanciak w całkiem ładnym stanie
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
zaporożec prawie jak subaruinquiz pisze:bardziej jako ciekawostka, chyba na forumie nie było. chociaż teraz jazda czarną wołgą mogłaby być ciekawa.
http://www.adme.ru/kreativnyj-obzor/sov ... ej-342105/
gang silnika - rewelacja

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

i jeszcze pare hamerykańców

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
jarmaj, tu oceniamy tylko wygląd ,więc te się nadają choć nie ukrywam ,że takiej Cudy bym z garażu nie wygonił

może ktoś chce kupić takiego Prosiaczka, więcej szczegółów:
http://www.fantasyjunction.com/cars/111 ... 6-Cylinder (duża ilość zdjęć z detalami)
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski

Uwielbiam to jak wyglądają auta po długim wyścigu, brudne, przytarte, oblepione owadami. Widać, że stoczyły walkę

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
badass 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
fajna bestia ciekawi mnie czy można dostać gdzieś takie poszerzenia

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ja wiem, że piękno to pojęcie względne.
Tak jak dla jednego dobry alkohol to ten, który pieści zmysły wzroku, powonienia i smaku oraz dyskretnie podkreśli smak potrawy - a dla drugiego ten, co szybko sponiewiera.
Trzymając się tej analogii, coraz więcej wklejanych tu zdjęć - to grzany spirytus z mlekiem
Tak jak dla jednego dobry alkohol to ten, który pieści zmysły wzroku, powonienia i smaku oraz dyskretnie podkreśli smak potrawy - a dla drugiego ten, co szybko sponiewiera.
Trzymając się tej analogii, coraz więcej wklejanych tu zdjęć - to grzany spirytus z mlekiem

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
....do Pololota????burat pisze: takie poszerzenia
Choćby tu:
http://allegro.pl/poszerzenia-polonez-2 ... 06214.html
http://allegro.pl/polonez-2000-obrso-po ... 97413.html
...ale ludzie ocipieli z tymi cenami. Jedyne wyjście, to kupić, skopiować i kasa się zwróci

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

pawlaswrc, spoko te widziałem już kilka razy i cena też jest tragiczna moim zdaniem ,ale to są typowo do Borewicza i mi się takie podobają właśnie 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
S&J właśnie kupiło zabaweczki
kuzwa no, i jak ja mam siedzieć tu dupie.
Największy przebieg w tych 3 to 30kkm

Największy przebieg w tych 3 to 30kkm

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Alan, Alan, Alan!, ale masakra.....a co to S&J?
Konto usunięte,

Konto usunięte,

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW