So What! pisze: pomarańczowy byłby lepszy
Nie, dziękuję!
To tak, żeby było on-top

danikl pisze: miszozon dziękuję za prezencik![]()
Właśnie wstałemPiter 35 pisze: Degustację piw
...całą noc wszystkie okna na oścież, już się prawie w chałupie da mieszkać, jeszcze tylko z lodówki nieco capiPiter 35 pisze: serów
następnym razem - inna strona miastaPiter 35 pisze: i fajny spacerek
Super-dziewczynaPiter 35 pisze: Wiktoria bardzo zadowolona z wizyty
Jeszcze nie próbowałem, ale jestem dziwnie spokojnyinquiz pisze: mam nadzieję że będzie smakować
w sumie jak na pierwszą większą produkcję szybko się rozeszła ale przyjmę z pokorą krytykę znawcyWiS pisze: jestem dziwnie spokojny
ale ja nie mam gumWiS pisze: też mam nalewki
Od razu komuś sprzedałeś?inquiz pisze: ale ja nie mam gum
Za tydzień nowa dostawa będzieWiS pisze: naprowadzenie na Hafnery![]()
w sensie vice versa, jutro może je obejrzę. dobrze że dotarły, mam nadzieję że kos mocno nie rozcieńczył.WiS pisze: Od razu komuś sprzedałeś?![]()
Jeszcze trochę mam, ale do przyszłego tygodnia... zobaczymyKruszyn pisze: nowa dostawa będzie
A tak się zastanawiałem, czym pachną... już wiem, choinki zapachowe z BPinquiz pisze: mam nadzieję że kos mocno nie rozcieńczył.
Przyjedzie będzie musiało odstać troszkę ,więc spokojnie kończ zapasy.WiS pisze: Jeszcze trochę mam, ale do przyszłego tygodnia... zobaczymy![]()
To jakaś nowa moda perfumowanaKruszyn pisze: To jak robimy zrzutkę i próbujemy
WiS pisze: W ostatniej klasie podstawówki debiutowałem jako degustator Przemysławki, więc nic co ludzkie nie jest mi obce![]()
A tam starość, po prostu chcemy, żebyście nam zazdrościli tego mięsnego obżarstwa i piwnego opilstwaKonto usunięte pisze: zapomnieliście sobie podziękować jak siedzieliście w knajpie? Ech starość