Cos w tym jest :) Wlasciwie to dosc prawdziwe :) - w zwiazku z czym kradne ;)burat pisze:leinad,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Jacek "AMI" Rudowski
WIS, miałeś już takie sytuacje?

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
eMTi, zanim mi się obrazek wyświetlił, myślałem, że pytasz o ten pusty portfel powyżej...
Tak, miałem. Takie też

Tak, miałem. Takie też

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn, widoki może ale to inna inszość, mnie ta lalowa moda po prostu się nie podoba i wygląda to "albo i nie"
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, wygląda to marnie ale są rożne gusta 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
http://zakupy-grupowe.driftparts.net [color=red]Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
pewnie już było, ale i tak wrzucę ...
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
a jednak jest ciąg dalszy - znaleziono młodą parę, na której weselu zagrali... niestety się już rozwiedliOBK H6 pisze:W internecie furorę robi fragment filmu: Iron Maiden gra na zabawie weselnej - w lokalu Adria w Poznaniu. Szukamy poznaniaków, którzy byli na tym weselu
Link: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... nC743Nds4Q
W sierpniu 1984 r. Iron Maiden zagrał koncert w hali Arena w Poznaniu. Po koncercie muzycy chcieli wypić drinka...
- Pamiętam, że jeden z chłopaków z ekipy organizującej koncert miał tego dnia urodziny. Czasy były pionierskie, spontaniczne, nie było wielu knajp, gdzie można by usiąść. Zespół nocował wtedy w hotelu Merkury, wyszliśmy z hotelu, przeszliśmy się kawałek i znaleźliśmy lokal Adria, ale okazało się, że jest problem z wejściem, bo akurat było tam wesele - opowiada dziennikarz muzyczny Roman Rogowiecki, który towarzyszył wtedy zespołowi. - Nazwa Iron Maiden jednak zadziałała i w końcu wpuszczono nas na drinka. Stanęliśmy z boku przy barze, zaczęli dochodzić do nas weselnicy, przecierali oczy, jakby sprawdzali, czy już tyle wypili, że widzą Iron Maiden - śmieje się Rogowiecki. - Muzycy zajrzeli na salę, gdzie tańczyli goście i grała weselna orkiestra. Ktoś zażartował, że może oni by zagrali. Śmiali się. Byli w dobrych nastrojach. I zgodzili się. Weszli na podium, weselny zespół dał im swoje instrumenty. Pamiętam, że właściciel perkusji bał się, że jego bębny nie wytrzymają, gdy uderzy w nie perkusista Iron Maiden - opowiada.
Problem był z repertuarem - bo Iron Maiden nie miał w swoim nic tanecznego. Zagrali Smoke On The Water (piosenka Deep Purple) i Tush (z repertuaru ZZ Top).
Jeden z internautów, komentując fragment z wesela, dopowiada: "Weszli, a gość, że sorry nie wejdą, bo jest wesele. Pojawił się Pan młody, który podobno nie do końca był szczęśliwy tego dnia, bo nie był na koncercie Iron Maiden, a tu patrzy... Czaicie? Weszli? przez przypadek na wesele gościa, który był ich fanem!".
Więcej... http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36037, ... z1sVrH7kXi

link do całego artykułuPiotr Żmudziński, pan młody: - Przez lata opowiadałem tę historię, ale nikt mi nie wierzył. Mówiłem: "Iron Maiden grał na moim weselu". A wszyscy: "Tak? Kawałki Ironów kapela wam grała?". Ja: "Nie! Iron Maiden grał!" A ludzie kiwali głową: "Aha, aha...".
Aż wreszcie, kilka lat temu, dzwoni kolega: "Czy to nie ty miałeś wesele w Adrii w 1984? Bo w internecie jest taki film...". Łza mi się w oku zakręciła.
http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001, ... &startsz=x
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
niezły patent 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Dark Side of the Moon II

OBK H6, no śmiało nadawało by się do innego wątku

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

masz na myśli "Nasze Ulubione Kawałki"?burat pisze:OBK H6, no śmiało nadawało by się do innego wątku![]()
![]()

Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Mniej wiecej tak :) http://kwejk.pl/obrazek/1236771/spalony-kotek.html
Jacek "AMI" Rudowski
Pies nie podlega jurysdykcji.Bergen pisze:Konto usunięte, pies jara.
Byleby tylko miał zdolność kredytową.
A to, z jakiego konta poszła płatność, dość łatwo ustalić.
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.

Milordzie czy nie przesadził pan z tym swapem

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
burat pisze: Milordzie czy nie przesadził pan z tym swapem![]()
Ależ skąd ? Dlaczego Janie ?

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.