Dziewczyny, jak pragnę zdrowia przecież EEEEUUUURRRROOO trwa a Wam się chcica zaczęła
Migrena, kalafiorowa i...raty na graty..
Re: Migrena, kalafiorowa i...raty na graty..
Konto usunięte, kur...a wynocha do EURO 2012, meczu nie oglądasz?
Dziewczyny, jak pragnę zdrowia przecież EEEEUUUURRRROOO trwa a Wam się chcica zaczęła

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
mały 5150, wywal do strefy żony kibica 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
spox, ci co nie oglądają meczy zajmują się w tym czasie znudzonymi żonami i dziewczynami kibiców 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
przerwa jest - zużycie wody właśnie wzrastamały 5150 pisze:Konto usunięte, kur...a wynocha do EURO 2012, meczu nie oglądasz?![]()
![]()
Dziewczyny, jak pragnę zdrowia przecież EEEEUUUURRRROOO trwa a Wam się chcica zaczęła![]()
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Marlena pisze: Dziewczyny, jak pragnę zdrowia przecież EEEEUUUURRRROOO trwa a Wam się chcica zaczęła![]()
![]()
Marlena pisze: mały 5150, kobiety mają podzielną uwagę![]()
Na boczku ?
Brak podpisu.
Odp: Migrena, kalafiorowa i...raty na graty..
Monia, strasznie chcialam Ci cos odpowiedziec, ale za cholere nie wiem czego Ty chcesz od tej raty kalafiorowej. Ze co? Ze na migrene zupa?
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
barbie pisze: Ty chcesz od tej raty kalafiorowej. Ze co? Ze na migrene zupa?
Ło Jezu Marta, też Ci się zaczyna wszystko lasować. Wiosna, kurna, wiosna jak nic
Brak podpisu.
eeee oglądasz ale dziś mecze nudne.. no kobieta p[otrafi słuchać i robić (słuchać+ gotowac..oglądać+prasować)..wiem wiem..dla faceta to wiedz tajemnamały 5150 pisze:Konto usunięte, kur...a wynocha do EURO 2012, meczu nie oglądasz?![]()
![]()
ooooo małymały 5150 pisze:Dziewczyny, jak pragnę zdrowia przecież EEEEUUUURRRROOO trwa a Wam się chcica zaczęła![]()
ooo widzę że kolega ma obeznany temat.. ++++inquiz pisze:spox, ci co nie oglądają meczy zajmują się w tym czasie znudzonymi żonami i dziewczynami kibiców
gdzie Ci mężczyźni....wspaniaaaaliiii tacyyyyy ....na zmywaku?OBK H6 pisze:
przerwa jest - zużycie wody właśnie wzrasta
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Moniqa pisze: gdzie Ci mężczyźni....wspaniaaaaliiii tacyyyyy ....na zmywaku?![]()
Tak, tak ? To proszę bardzo :
Link: http://www.youtube.com/watch?v=W2vAcLn3I_8
Brak podpisu.
Grzesiek_67, stary i głupi jesteś nie wiesz że jak patrzysz w tv to już nie kochasz ....Grzesiek_67 pisze: Na boczku ?
Tylko w tym zestawie,może jeszcze z mamusią gadać , w każdym innym nie da radyMoniqa pisze: (słuchać+ gotowac..oglądać+prasować).
Ale jaka wiosna jak za 2 dni latoGrzesiek_67 pisze:barbie pisze: Ty chcesz od tej raty kalafiorowej. Ze co? Ze na migrene zupa?
Ło Jezu Marta, też Ci się zaczyna wszystko lasować. Wiosna, kurna, wiosna jak nic![]()
![]()
Re: Odp: Migrena, kalafiorowa i...raty na graty..
Martuś kochana...porada zawsze w cenie..czy jak spłacić ratę kalafiorową, czy migrenę dobić ratą.barbie pisze:Monia, strasznie chcialam Ci cos odpowiedziec, ale za cholere nie wiem czego Ty chcesz od tej raty kalafiorowej. Ze co? Ze na migrene zupa?
Tak mnie dziś naszła "cycata" jak znów poczytałam nowy temat o migrenie, małym karabinie, wielkim żuku i innych problemach..może jest na sali lekarz?
No nie no, zuka na raty to jakis obled. Jeszcze karabin, to moze bym zrozumiala. Ale zuka kalafiorow? To ja sie nie dziwie, tez bym migrene miala. Ale na to tez sa metody. Zawsze mozna aspiryne.Moniqa pisze:Martuś kochana...porada zawsze w cenie..czy jak spłacić ratę kalafiorową, czy migrenę dobić ratą.barbie pisze:Monia, strasznie chcialam Ci cos odpowiedziec, ale za cholere nie wiem czego Ty chcesz od tej raty kalafiorowej. Ze co? Ze na migrene zupa?
Tak mnie dziś naszła "cycata" jak znów poczytałam nowy temat o migrenie, małym karabinie, wielkim żuku i innych problemach..może jest na sali lekarz?
ta dzisiejsz młodzieź..na drina byś do koleżanki wpadła a nie zaraz tu z aspirynąbarbie pisze: Zawsze mozna aspiryne.
Moniqa, no to teraz wiemy jak cię na foruma zwabić ,migrena, kalafior i obietnica "leczenia" i już się znalazła

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
stąpasz po cienkim lodzie kochaniutkiKruszyn pisze:Tylko w tym zestawie,może jeszcze z mamusią gadać , w każdym innym nie da radyMoniqa pisze: (słuchać+ gotowac..oglądać+prasować).
burat, stara symulantka , udaje tylko .........nikt Ci tyle nie da co dziewczyny z forum Ci naobiecująburat pisze: no to teraz wiemy jak cię na foruma zwabić ,migrena, kalafior i obietnica "leczenia" i już się znalazła![]()
![]()
He he dzwonimy do mamusi widzęMarlena pisze: stąpasz po cienkim lodzie kochaniutki![]()
![]()
Kruszyn pisze:He he dzwonimy do mamusi widzęMarlena pisze: stąpasz po cienkim lodzie kochaniutki![]()
![]()
napiszę tylko, że chciałabym ...
sorkiMarlena pisze: napiszę tylko, że chciałabym ...
No wiesz... nie piszesz, nie dzwonisz, to nie wpadamMoniqa pisze:ta dzisiejsz młodzieź..na drina byś do koleżanki wpadła a nie zaraz tu z aspirynąbarbie pisze: Zawsze mozna aspiryne.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
gruby pojazdbarbie pisze: No wiesz... nie piszesz, nie dzwonisz, to nie wpadammnie dlugo namawiac nie trzeba, nawet szofera gdzies tu mam w lokalu
ja bym rzucił fochem