Powitanie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Powitanie
piokow01, następnym razem jak się będziesz witał, to rób to od razu po zarejestrowaniu
Witamy
Witamy
melinda, siemanko ,a ty znowu powitasz i znikniesz
można sie przy tobie migreny nabawić

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Na bole migrenowe dobry jest masażykburat pisze:melinda, siemanko ,a ty znowu powitasz i zniknieszmożna sie przy tobie migreny nabawić
![]()
Pozdrófffffka :P
no ba pewniemelinda pisze:chcesz?
![]()
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Tylko jak te masowanie za bardzo mi się spodoba to nie wykręcaj się bolem głowyburat pisze:no ba pewniemelinda pisze:chcesz?
![]()
![]()
melinda, no tu nie trafiłaś ja się nie wykręcam nigdy (gabaryty nie pozwalają
)
No noburat pisze:melinda, no tu nie trafiłaś ja się nie wykręcam nigdy (gabaryty nie pozwalają![]()
)
a skończ się jak zawsze

forumowym gadaniem

Mówisz chyba o sobieburat pisze:forumowym gadaniem![]()
![]()
melinda, no to dawaj szczegóły na PW co by reszta zazdrościła

Podam we właściwym czasieburat pisze:melinda, no to dawaj szczegóły na PW co by reszta zazdrościła![]()
daj czas się przygotować

lepiej potrenuj zebys wstydu sobie nie narobiłburat pisze:daj czas się przygotować![]()
![]()
-
grzała
- 0 gwiazdek
- Auto: Legacy '95, Legacy '05, Samurai
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Cześć wszystkim , jestem Piotrek.
Śmigam Legackiem 95 ale przyszedł czas na zmianę pokolenia i szukam młodszego subru ;)
pozdrawiam
Śmigam Legackiem 95 ale przyszedł czas na zmianę pokolenia i szukam młodszego subru ;)
pozdrawiam
-
blady
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza 2.0 GL Sport
Witam!
Jestem nowy na forum i nowy w subarowym świecie. Od dwóch tygodni poznajemy się z Imprezą 2.0 GL Sport . Coś mi się zdaje ,że już się z tej marki nie wyleczę. Póki co pochłaniam wiedzę zapisaną na Forum. DUŻO nauki przede mną! Jak czegoś nie znajdę ,pozwolę sobie zawrócić Wam ... głowy.
Pozdrawiam!
blady
Jestem nowy na forum i nowy w subarowym świecie. Od dwóch tygodni poznajemy się z Imprezą 2.0 GL Sport . Coś mi się zdaje ,że już się z tej marki nie wyleczę. Póki co pochłaniam wiedzę zapisaną na Forum. DUŻO nauki przede mną! Jak czegoś nie znajdę ,pozwolę sobie zawrócić Wam ... głowy.
Pozdrawiam!
blady
blady, siemka i śmiało zawracaj głowę 
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
oooo wyszłaś już ze swojej komórki???melinda pisze:siemanko
Pytam bo cuś dawno tu Cię nie było
W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru