mały 5150 pisze:Widzę, że Ty też niedługo założysz wątek o migrenieAlan, Alan, Alan! pisze: spoko spoko jestem, schabowe tłukłem![]()
taaa, jak barbi poluzuje łańcuch z kuchni

edit:
Alanowi poluzuje oczywiście
mały 5150 pisze:Widzę, że Ty też niedługo założysz wątek o migrenieAlan, Alan, Alan! pisze: spoko spoko jestem, schabowe tłukłem![]()
nic nie będę jej luzowaćMarlena pisze: taaa, jak barbi poluzuje łańcuch z kuchni
Lubisz na krótkim chodzić ....Alan, Alan, Alan! pisze: nic nie będę jej luzować![]()
luzikmały 5150 pisze: Ja to bym założył męski wątek ale :
- nie widzą go niezalogowani,
- zalogowani go widzą ale nie mogą zapoznać się z treścią,
- na początku jesteśmy tylko Ty i mła - nikt inny nie może wejść,
- udostępniamy wejście do wątku kolejnym samcom tylko za zgodą Twoją i moją - zgoda tylko jednego nie daje możliwości dostępu
- uzyskanie dostępu nie jest dożywotnie zawsze można gościa wypier...ć
- jeżeli chodzi o treść "merytoryczną" i wizualną - no limits aaa i specjalny przydział pamięci na złączniki
Zrobisz?
Konieczzniemały 5150 pisze: jeżeli chodzi o treść "merytoryczną" i wizualną - no limitsaaa i specjalny przydział pamięci na złączniki
Nieburat pisze: mały 5150, heheeh dobre dobreale sądzę ,że można by go rozszerzyć na płeć przeciwną bo czasami tez mogą dorzucić coś ciekawego
![]()
![]()
![]()
Alan, Alan, Alan! pisze: luzik![]()
Pradawni Bogowie mówią,że będą musiały się wkupić ... a to nie będzie wykonalne co Julian wymyśli ...mały 5150 pisze: Nie![]()
Tiaaa już założyli ...OBK H6 pisze: ja tylko pamiętam słowa Marty, że ona ma wszystkie loginy i hasła Remka...
Jaki wątekKruszyn pisze: mały 5150, he he już widzę jak Kostka da Ci wątek ....![]()
mały 5150 pisze: Jaki wątek![]()
![]()
nawet ja nie mam wszystkich swoich loginów i hasełOBK H6 pisze: ja tylko pamiętam słowa Marty, że ona ma wszystkie loginy i hasła Remka...
Alan, Alan, Alan! pisze:nawet ja nie mam wszystkich swoich loginów i hasełOBK H6 pisze: ja tylko pamiętam słowa Marty, że ona ma wszystkie loginy i hasła Remka...
No moze nie wszystkie loginy i hasla, ale poziom moich uprawnien jest absolutnie nieograniczonyOBK H6 pisze:ja tylko pamiętam słowa Marty, że ona ma wszystkie loginy i hasła Remka...
No i wziął w pizdu wylądowałbarbie pisze: No moze nie wszystkie loginy i hasla, ale poziom moich uprawnien jest absolutnie nieograniczony![]()
prawda. Poziom uprawnień Marty jest nieograniczony w ramach tego do czego ma uprawnieniabarbie pisze: ale poziom moich uprawnien jest absolutnie nieograniczony