mały 5150 pisze: Osobiście będę mu skakał po łbie jak prawdziwy polski kibolo![]()
Zabierz mnie ze sobą. Pojedziemy razem do "Janka"

mały 5150 pisze: Osobiście będę mu skakał po łbie jak prawdziwy polski kibolo![]()
Ty to jednak mało sprytny jesteśmały 5150 pisze:A ktoś mi może wyjaśnić jakie są zasady punktacji?
Nie mało sprytny, tylko leniwy. Poza tym sms od Kruszyna wczoraj mnie zmyliłrrosiak pisze: Ty to jednak mało sprytny jesteś
Wszystko masz w arkuszu "SETUP"![]()
No tak bo Ty wczoraj dwie 100 złapałeśmały 5150 pisze: Poza tym sms od Kruszyna wczoraj mnie zmylił![]()
Tak, bo Godlik się chyba wycofał i nie obstawiał 8 ostatnich meczówKruszyn pisze:rrosiak, ale widzę progres u sąsiada
Nie typuje się, ale w wyniku trzeba uwzględnić ew. karne.Konto usunięte pisze:
A jak się typuje ewentualne remisy i dogrywki?
możesz rozwinąć ?;-)rrosiak pisze: Nie typuje się, ale w wyniku trzeba uwzględnić ew. karne.
j33mbo pisze:
możesz rozwinąć ?;-)
WiS pisze: Czyli, jeśli w danym meczu przewidujemy na przykład:
a) 0-0 k. 4-3,
b) 1-1 k. 3-2,
c) 4-3,
to w każdej z tych sytuacji piszemy 4-3, i przy każdym z w/w wyników mamy 100 pkt., tak?
WiS pisze: Zaś gdy na boisku faktycznie padnie wynik 2-1, to dostaniemy 75 pkt., zaś przy 2-0 przysługuje punktow 50?
Tak, a wszystko jest dokładnie przedstawione w arkuszu. WiS, Ty też nie masz Excela?WiS pisze:
Innymi słowy - nie typujemy remisów?
Mam, ale mi się ten arkusz długo otwiera - poza tym, jak wiadomo, prawdziwy mężczyzna nie czyta instrukcji, więc skorzystałem z okazji, żeby dopytaćrrosiak pisze: WiS, Ty też nie masz Excela?
Nie kombinuj, można zdobyć więcej punktów, więc musi być trudniejmały 5150 pisze:A nie możemy obstawiać wyniku do dogrywki czyli do 90 min. + doliczony czas gry bez dogrywki i karnych?