EURO 2012
Re: EURO 2012
Konto usunięte, ale nie ma tez całego burdelu co u nas. Wyniki przyjdą zobaczysz.
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
No to uwaga, bo mały wali dzisiaj na narodowy
Możecie mnie oglądać wieczorem w wiadomościach i jutro w Fakcie 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Jutrzejsze nagłówki:
"Pierwszy polski kibic zatrzymany za rzucanie rac na murawe i wtargniecie na golasa na płytę stadionu"
"Warszawski ekshibicjonista zakłócił mecz na stadionie narodowym"
"Pomylił sektor i został wykorzystany przez kibiców drużyny przeciwnej"

"Pierwszy polski kibic zatrzymany za rzucanie rac na murawe i wtargniecie na golasa na płytę stadionu"
"Warszawski ekshibicjonista zakłócił mecz na stadionie narodowym"
"Pomylił sektor i został wykorzystany przez kibiców drużyny przeciwnej"

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Konto usunięte pisze: "Pomylił sektor i został wykorzystany przez kibiców drużyny przeciwnej"
Konto usunięte, bardzo dobre

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Konto usunięte, stanowczo mi się to nie podoba a może lepiej dla mnie i dla Was byłoby:Konto usunięte pisze: "Pomylił sektor i został wykorzystany przez kibiców drużyny przeciwnej"
"Polski kibic pomylił sektor i podczas wyjaśniania pomyłki wykorzystał kilkunastu kibiców drużyny przeciwnej"

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Konto usunięte pisze: "Pomylił sektor i został wykorzystany przez kibiców drużyny przeciwnej"
i
mały 5150 pisze: "Polski kibic pomylił sektor i podczas wyjaśniania pomyłki wykorzystał kilkunastu kibiców drużyny przeciwnej"![]()
"Wciąż trwają ustalenia, która ze strona była aktywna a która bierna...."
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
-
lukass
- 5 gwiazdek
- Auto: Proto WRC'17 i 4 razy 4x4 - czyli w sumie 5 razy 4x4
- Polubił: 8 razy
- Polubione posty: 146 razy
"Jedzie pociąg z daleka..................."Grzesiek_67 pisze:
"Wciąż trwają ustalenia, która ze strona była aktywna a która bierna...."

był WRX powered by Jako & PB98 i STi MY'05 EU DCCD
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
"Bohaterska postawa kibica przyczynkiem do zwycięstwa jego drużyny" ("Polityka")
"Wygrali, bo dał dupy" ("Nie")
"Wygrali, bo dał dupy" ("Nie")
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
lukass pisze: "Jedzie pociąg z daleka..................."
![]()
"... a drugi wagon ma najlepiej ..."

Brak podpisu.
mały 5150 jakby co to krzycz, tak coby Cię kamera ujęła... oczywiście jak będziesz mógł krzyczeć 
a mimo wszystko to miłej zabawy, choć irlandzkich kibiców nie uraczysz

a mimo wszystko to miłej zabawy, choć irlandzkich kibiców nie uraczysz

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
OBK H6, myślisz, że będzie mógł krzyczeć z tą gumową kulką w ustach? 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, przed wyjściem z domu Kostka zawsze mu zdejmuje, to może na mecz tez mu zdejmie 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Newsweek wyjaśnia: "SKANDAL! - Podczas gdy biało-czerwoni zmagali się z przeciwnikami swojej grupy Siatexman pojechał na Kreml ustalać z prezydentem Putinen miejsce ustawki polskich i rosyjskich kiboli"esilon pisze: Gdzie był Siatexman jak grała Polska ?!?!?

Chloru pisze:OBK H6, myślisz, że będzie mógł krzyczeć z tą gumową kulką w ustach?
ja bardziej się obawiałem tegoOBK H6 pisze:mały 5150 jakby co to krzycz, tak coby Cię kamera ujęła... oczywiście jak będziesz mógł krzyczeć
tylko nie wiem czy mały słyszał ten kawał opowiadany przez Griszę...Grzesiek_67 pisze:"... a drugi wagon ma najlepiej ..."lukass pisze:
"Jedzie pociąg z daleka..................."
![]()

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Dla odmiany, inne flagi 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

widziałem jak cały sektor Czechów podskakiwał... i coś krzyczeli - mamy małego czy coś...

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
sie chopoki potrafią bawić 
Link: http://www.youtube.com/watch?v=LgvG6iQe ... r_embedded
Link: http://www.youtube.com/watch?v=MdS27Wta ... r_embedded

Link: http://www.youtube.com/watch?v=LgvG6iQe ... r_embedded
Link: http://www.youtube.com/watch?v=MdS27Wta ... r_embedded
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jeżeli ten tramwaj wymaga remontu, to są to najpiękniej tutaj wydane pieniądze na rozrywkę w ostatnich latach.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=8AbPuHX7 ... =endscreen

Link: http://www.youtube.com/watch?v=8AbPuHX7 ... =endscreen
Alan, Alan, Alan!, i to są właśnie obrazki świetne z tego Euro a nie bandy debili ganiające się po mostach

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
ta ale tu mamy bande debili która psuje środek transportuburat pisze:Alan, Alan, Alan!, i to są właśnie obrazki świetne z tego Euro a nie bandy debili ganiające się po mostach![]()

co do Orlików i ganiającej młodzieży
Gigantyczny rachunek za Orliki
Gigantyczny rachunek za Orliki - niezalezna.pl(foto. Radosław Drożdżewski (Zwiadowca21)/CC BY-SA 3.0)
163 samorządy otrzymały przedprocesowe pisma od firmy projektującej boiska. Ministerstwo Sportu bezprawnie wykorzystało projekt boisk. Samorządy muszą teraz płacić 100 tys. zł albo rozbierać niedawno zbudowane obiekty. O sprawie jako pierwsza pisała „Gazeta Polska Codziennie”
Firma Archi Plus (wcześniej Archisport), projektująca obiekty sportowe, wysłała wezwania do zapłaty 163 gminom, które wybudowały u siebie boiska w ramach rządowego programu "Moje Boisko - Orlik 2012" i naruszyły prawa autorskie do projektu - podaje "Dziennik Gazeta Prawna",
Firma zarzuca gminom, że skorzystały z jej projektu udostępnionego na stronie internetowej Ministerstwa Sportu, nie posiadając do niego praw autorskich. Najwyższe roszczenie o odszkodowanie wynosi 600 tys. zł.
Pisma z wezwaniem do ugody trafiły już do lokalnych urzędów. Ruszyły już także pierwsze procesy sądowe w sprawie, m.in. w Przemyślu i Oleśnie.
"Pierwsza rozprawa była pod koniec maja, bo Ministerstwo Sportu poradziło nam, abyśmy nie wchodzili w żadne ugody. Tym bardziej że zamiary spółki są niejasne" - mówi Joanna Nieszwiec-Jaszcz z urzędu miejskiego w Dobrodzieniu w woj. opolskim.