co dzis zrobilem dla Subarynki
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Re: co dzis zrobilem dla Subarynki
Zrobiłem prezent Legasiowi 

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Znaczy , umyłeśGump pisze: Zrobiłem prezent Legasiowi

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
to ja już kumam, czemu nikt tego nie mógł ogarnąć... po prostu metody nieinwazyjne się nie sprawdziły, a brutalna siła zawsze działa 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Gump
- 5 gwiazdek
Bergen, byłeś bliskoBergen pisze: Świerki posadził

So, zwyciężyłeśSo What! pisze: Założył hak holowniczy

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Gump, co tu napisać.... Ja ten wątek odbierałem dotychczas, jako opisujący, co dobrego zrobiłem dla Subarynki 

Ja myślę, że Gump napisał o haku tylko na zasadzie 'podjudzacza', żebyśmy zapytali co zamierza tym hakiem ciągać.
I się okaże że rakietę czy coś
I się okaże że rakietę czy coś

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Znając Gumpa, obstawiam, że teraz będzie trenował biegając z obciążeniem, czyli ciągnąc za sobą subaraka.
Przez pierwszy tydzień na luzie i bez zaciągnietego ręcznego, ale pewnie gdzieś po miesiącu dojdzie do jedynki
Przez pierwszy tydzień na luzie i bez zaciągnietego ręcznego, ale pewnie gdzieś po miesiącu dojdzie do jedynki

dziś myjnia była 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Gump
- 5 gwiazdek
Ładnie to tak, podśmiechujki sobie robicie z poważnego człowieka z gór
Przecież czymś opał na zimę muszę przyciągnąć

Przecież czymś opał na zimę muszę przyciągnąć

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Gump, ty weź i nie niszcz nam tu mitów forumowych z jakimś "wożeniem" drzewa legasiem

to jedyna dopuszczalna na forum wersja o tym

to jedyna dopuszczalna na forum wersja o tym

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- KamilP
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT MY04, MX-5 Miracle MY00
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
burat pisze:Gump, ty weź i nie niszcz nam tu mitów forumowych z jakimś "wożeniem" drzewa legasiem
to jedyna dopuszczalna na forum wersja o tym![]()
Commando! Lepszy film akcji lat 90-tych :)
No widzisz, a u Gumpa to jest taka akcja codziennie jak trzeba w piecu napalić.KamilP pisze: Commando! Lepszy film akcji lat 90-tych :)
burat pisze:dziś myjnia była
od razu widać jaki babcia ma kolor

bo jakby nie napisał, to by nawet sąsiadka nie zauważyła... 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
OBK H6, no właśnie zawsze czyściutka stoi tylko felgi trzeba było podpicować , nie to co ten Murzyn obok z jakimiś żółtymi plamami

zauważyła już rano tylko czekała, aż się somsiad sam pochwali bo to prawie jak świętoOBK H6 pisze: bo jakby nie napisał, to by nawet sąsiadka nie zauważyła...![]()

osz Ty, to tak się odwdzięczaszburat pisze: .... nie to co ten Murzyn obok z jakimiś żółtymi plamami![]()
![]()
![]()

plam żółtych nie ma, się błyszczy znowu

uuu znerwiła się bo dwa razy to samo wysłała

WiS, co ty zabarykadowałem się