WRC fan pisze:Trwa cały czas od Vancouver 2010Kubik pisze: Zbliża sie jednak olimpiada

igrzyska
też pewnie wiele nie osiagniemy ale jest co oglądać
WRC fan pisze:Trwa cały czas od Vancouver 2010Kubik pisze: Zbliża sie jednak olimpiada
wyłączoneBergen pisze:subarka665, ale sprzęgło pozostało włączone czy wyłączone? Bo jeśli włączone, to dobra okazja żeby się nauczyć jeździć bez sprzęgła
mały 5150 pisze: Kuuuuur...a idę patroszyć pracowników UPCJak znajdę chwilę to opiszę, bo nie wierzyłem, że to się dzieje
![]()
Odkryłem to prawo bardzo dawno temu, jak jeździłem Fiaciorem rocznik 1975.subarka665 pisze: Tak jest co chwilę coś się kupi i założy to następne nawali no, ale patrząc na dokumenty w, których pisze: rok produkcji: .. .. 1993 tooooo nie ma się co dziwić
No i chyba tak będzie trzeba zrobićBergen pisze:Odkryłem to prawo bardzo dawno temu, jak jeździłem Fiaciorem rocznik 1975.subarka665 pisze: Tak jest co chwilę coś się kupi i założy to następne nawali no, ale patrząc na dokumenty w, których pisze: rok produkcji: .. .. 1993 tooooo nie ma się co dziwić
Rozwiązanie jest proste - trzeba cały czas jeździć z jedną rzeczą popsutą i nie naprawiać. Wtedy żadna inna rzecz się nie popsuje.
to już dawno, teraz tłukłem experiments, a że Rostowskiego często ostatnio jakoś pokazywali to szybko poszłoeMTi pisze: uuuu.... Wszystkie 11 boxów (275 leveli)? ja mam dopiero z 70%... ale spokojnie, dosyć często są updaty z nowymi
subarka665 pisze: Coś dobrego'' Muszę się pochwalić że zamówiłam już sprzęgło marki ,,Valeo'' - dobre toto jest???
gratulacje, dobre jestsubarka665 pisze: Muszę się pochwalić że zamówiłam już sprzęgło marki ,,Valeo'' - dobre toto jest???
śmieszne jak choleraeMTi pisze:esilon, to się ciesz, że masz na pływająco.. przynajmnie można było zdemontować
a śmieszneesilon pisze: śmieszne jak cholera
Jak trafi Ci się ktoś z Wrocławia to doj... podwójniemały 5150 pisze: idę patroszyć pracowników UPC
esilon, dzięki za odpowiedźesilon pisze:gratulacje, dobre jestsubarka665 pisze: Muszę się pochwalić że zamówiłam już sprzęgło marki ,,Valeo'' - dobre toto jest???
używane odpowienio prawidłowo właściwie w samochodzie z symetrycznym AWD wytrzyma z 50 kkm
oopsvibowit pisze: masz na myśli UPS, prawda
Było agresywnie@lbert pisze: Ale co tam, jak mały 5150, jest agresywnie nastawiony to może pomścić też mnie![]()
mały 5150 pisze: Było agresywnie![]()
Grzesiek_67 pisze: Rafał ma CRM w części service request w małym palcu![]()
![]()
to chyba jednak kwestia spojrzeniamały 5150 pisze: Krew z moich oczu już eksploduje
spokojnie się da, w orange jak dzwonię już potrafią załatwić większość spraw, których nie potrafiliOBK H6 pisze: na infolinie nie dzwoń - bo Cię nie widzą i wzrokiem nie wpłyniesz