dobrze się prezentuje

Alan, Alan, Alan! pisze: Dziwne się wydawało, że z lotniska z tobołkami jedzie do centrum i na abarot, ale to już nie moja sprawa.
albo wiedziałAlan, Alan, Alan! pisze: Dziwne się wydawało, że z lotniska z tobołkami jedzie do centrum i na abarot, ale to już nie moja sprawa. Pewno czegoś nie wiedział.
może części zapasowe przywiózłA z informacji do których dotarło RMF FM wynika, że do dwóch niewielkich ładunków trotylu przytwierdzone były wojskowe zapalniki. Zdjęcie Stadionu Narodowego znaleziono w telefonie komórkowym, który także znajdował się na tratwie. Były tam również spore ilości ukraińskich papierosów. Oznaczać to może, albo przemyt towaru, albo próbę ukrycia rzeczywistych zamiarów.
Obyś nie był oskarżony o współudziałAlan, Alan, Alan! pisze: I feel good :)
o cholewka, muszę szybko jakieś fajne hasła powypisywać na kartkach, żeby tak bez sensu nie byłoOBK H6 pisze: Obyś nie był oskarżony o współudział
ja to muszę jednak zanabyć tego shotguna.OBK H6 pisze: tiaaa , Marta przyjedzie a admin w Klewkach przesłuchiwany razem z grupą talibów - i kto jej o tym powie? Andrzej już się nie wypapla
Zaśpiewamy i nagramy w podziękowaniu dla Irlandczyków piosenkę "Stand up for the boys in green"... Zróbmy to tak jak oni...
Środa 27.06.2012, godz. 20.00 (po koncercie Maleńczuka, przed meczem półfinałowym) w strefie kibica w Poznaniu.
Gratulacje, pochwal się jeszcze ocenąWRC fan pisze:Informuję, że w dniu dzisiejszym praca dyplomowa licencjacka pt. "Analiza procesów społeczno-kulturowych zachodzących na internetowych portalach społecznościowych" została obroniona przez autora niniejszego posta