[S] Samsung Galaxy Tablet 2, 8GB, nowe
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[S] Samsung Galaxy Tablet 2, 8GB, nowe
Cześć. Będę miał ze mną do sprzedaży około 4 Galaxy 2 tabletek, wszystkie z pamięcią 8GB. Wszystkie urządzenia są nowe w pudełku, ale mogą one nie zawierać oryginalne pudełka.
Galaxy 2 tabletki będą dostępne do odbioru w Łodzi po 22 lipca, gdyż jest to po przyjeździe do Polski.Produkt jest dostępny do wglądu przed zakupem i Wolę twarzą w twarz transakcji.
Cena: 1350 zł
Identyczny do tej listy, ale bez 23% VAT ...
http://allegro.pl/tablet-samsung-galaxy ... 49800.html
Gwarancja dostępne, ale że zostanie ustalona z kupującym.
Dziękuję.
Galaxy 2 tabletki będą dostępne do odbioru w Łodzi po 22 lipca, gdyż jest to po przyjeździe do Polski.Produkt jest dostępny do wglądu przed zakupem i Wolę twarzą w twarz transakcji.
Cena: 1350 zł
Identyczny do tej listy, ale bez 23% VAT ...
http://allegro.pl/tablet-samsung-galaxy ... 49800.html
Gwarancja dostępne, ale że zostanie ustalona z kupującym.
Dziękuję.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
Re: [S] Samsung Galaxy Tablet 2, 8GB, nowe
Będę wymienić wszystko na allegro, jak tylko przyjadę w Polsce i aktywować Allegro.pl Allegro konto.
Napisz wszystkie oferty dla [email protected]~~pobj lub odpowiedź do tego wątku lub przez PW.
Napisz wszystkie oferty dla [email protected]~~pobj lub odpowiedź do tego wątku lub przez PW.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 247 razy
- Polubione posty: 528 razy
scrmnwrx, kiepska ta oferta. To tylko 50 PLN taniej niż na Allegro. Nie wiem czy uda Ci się je sprzedać. Na allegro cena 1399 to cena z VATem.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Konto usunięte, prędzej tabletki
Po prostu napisałem koledze, żeby sprawdził dokładniej ceny zanim zainwestuje swoje pieniądze w towar. Ja bym osobiście nie pokusił się o 50 PLN oszczędności ryzykująć gwarancję i ewentualne problemy serwisowe.

Spoko spoko - potem go i tak najedzie skarbowka, zeby sprawdzic, czy odprowadzil podateczek od sprzedazy na allegro i sie skonczy biznesowanie :)
Jacek "AMI" Rudowski
:) dzieki za poradke. Jakos sobie bede biznesowal. Chociaz ja probuje cos zrobic jak mam taka dobra okazje..a Ty co takiego w zyciu swoim zrobiles? Najlepiej bedzie jak takie beznadziejne komentarze zatrzymasz dla siebie. Otrzywiscie ze bym chcial wiedziec wszystkie regulaminy w Polsce, ale sie dowiem o nich jusz za tydzien.AMI pisze:Spoko spoko - potem go i tak najedzie skarbowka, zeby sprawdzic, czy odprowadzil podateczek od sprzedazy na allegro i sie skonczy biznesowanie :)
A jak zawsze, dziekuje Chloru za dobra informacje.
Ojojojoj... jakies zatwardzenie, czy cos, ze takie nerwy? Czy to taki amerykanski brak poczucia humoru?
Zreszta... poczucie, czy nie... skarbowka tez go nie ma...
Jacek "AMI" Rudowski
Lepiej żyć w niewiedzyscrmnwrx pisze: Otrzywiscie ze bym chcial wiedziec wszystkie regulaminy w Polsce

Sorry...ale bym wolal porady co zrobic z taka okazja jak ja mam.AMI pisze:Ojojojoj... jakies zatwardzenie, czy cos, ze takie nerwy? Czy to taki amerykanski brak poczucia humoru?
Nowa obnirzona cena!
1200 zl
1200 zl
Czesc.
Czy ktos mugl by mi wytlumaczyc co to znaczy:
WYSTAWIAMY FAKTURY VAT
Jest cena na allegro naprzyklad 1850 zl i jeszcze pisze ze wystawiana jest faktura VAT.
http://allegro.pl/tablet-samsung-galaxy ... 82710.html
Dziekuje.
Czy ktos mugl by mi wytlumaczyc co to znaczy:
WYSTAWIAMY FAKTURY VAT
Jest cena na allegro naprzyklad 1850 zl i jeszcze pisze ze wystawiana jest faktura VAT.
http://allegro.pl/tablet-samsung-galaxy ... 82710.html
Dziekuje.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
you get PL tax invoice and can claim expenses (if you run a business in Poland). Approx 40% offscrmnwrx pisze: WYSTAWIAMY FAKTURY VAT

That means I can deduct 40% off the cost of the product if I was the one to purchase the item and I had a business? Am I understanding this correctly?
Dziekuje.
Dziekuje.
- Chloru
- 6 gwiazdek
scrmnwrx, yes you understand correctly. If you run a company (can be small) that can use a tablet to do business you can use the VAT invoice to claim expenses. The allegro price 1850 PLN shouldn't change nevertheless you ask for an invoice or a bill only.
Chloru...dziekuje. bede mial wiencej pytan purzniej.