Ma być. I tyle.

Taki jestem.Grzesiek_67 pisze:Gal,
Jezu, Gal ale dlaczego tak seriożnie ? Odpuść, jest niedziela.
Gal pisze: Pod warunkiem, że się samemu to robiło.
Jak już będziesz wymieniał (esilon pisze: jednak niezaprzeczalną zaleta paneli jest to że "ich mniej szkoda" niz parkietu czy desek klejonych do podłoża
bo przeciez niedrogie i tak łatwo wymienic
Jak by u mnie chodziła wyłączniebarbie pisze:Ja może dziwna jestem, ale chodzę po domu boso i nic mie nie stuka
Nie podpuszczaj mnie.barbie pisze:Twierdzisz że mam głos jak Cesaria i dlatego nie słychać?
Gal pisze: Twierdzę, że panele nie stukają WYŁĄCZNIE WTEDY, gdy chodzi się po nich boso
Daj spokój.leon pisze:Gal pisze: Twierdzę, że panele nie stukają WYŁĄCZNIE WTEDY, gdy chodzi się po nich boso
a jeżeli w skarpetkach ?
Prać trzeba częściej lub zmieniaćGal pisze: Skarpetki łomoczą.
a jeśli chodzi o Cesarię, to do odkurzania polecamKruszyn pisze: barbie, masz lepszego piosenkarza...taki domowy Fredy Mercury...filmik jest nawet
Mam lepszy filmik jak świrowałeś ....Alan, Alan, Alan! pisze: można poświrować![]()
ale nie sprzątałemKruszyn pisze: Mam lepszy filmik jak świrowałeś ....
No i się uparliście, żeby człowiekowi krzywdę zrobić..Alan, Alan, Alan! pisze:aż z ciekawości połaziłem po podłodze, którą 1.5 roku temu z bratem położyliśmy (a dawno się nie widzieliśmy). Nie puka. Ale może to te pianki pod spodem?
Nie ma.Chloru pisze:że jarmaj ma panele
O! I to jest ważne. Właśnie przedwczoraj kupiłem nowe.Gal pisze:Tak jak mi klocki karbonowe.