So What!, złośliwa bestiaSo What! pisze: WiS mamy uwierzyć, że często się do Ciebie uśmiechają![]()
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Ojtam, czasem trudno odróżnić usmiech od grymasu przerażenia... róznie ludzie zęby szczerzą, a wzrok do szczegółów już jakby nie ten

So What!, no różnie to bywa
A jak się do interesu nie uśmiechają to WiS ma pecha ... 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
nie to, żebym się wtrącał, ale pan oślizgły (So What! pisze:bezinteresownie
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Liczyłem na Twoją intuicjędamaz pisze:nie to, żebym się wtrącał, ale pan oślizgły (So What! pisze:bezinteresownie) nie sprecyzował, o czyj bezinteres chodzi...
pozdrawiam białą oklejoną Imprezę z kierownikiem na prawym, mijaną dzisiaj na drodze Dzierżoniów - Pieszyce przed god. 7.30 
Ja się pytam kto, no kto miał czelność okleić białą imprezę RHD ... oprócz mnie ??Marlena pisze: białą oklejoną Imprezę z kierownikiem na prawym
Ja się na to nie godzę
Life is a Joke !
@lbert pisze:Ja się pytam kto, no kto miał czelność okleić białą imprezę RHD ... oprócz mnie ??Marlena pisze: białą oklejoną Imprezę z kierownikiem na prawym![]()
Ja się na to nie godzę
albert to byłeś Ty? impra identyczna
No właśnie nie Ja. Jak nie Ja to kto ??Marlena pisze: to byłeś Ty
Life is a Joke !
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
@lbert pisze: Jak nie Ja to kto
Dowiesz się jak przyjdzie fotka z fotoradaru z prośbą o wskazanie kierującego
a to nie wiem...wiem że Impreza taka jak Twoja, nalepek sporo i kierownik w odpowiednim wieku 

chyba nie, bardzo spokojnie się autko toczyłoKonto usunięte pisze:@lbert pisze: Jak nie Ja to kto
Dowiesz się jak przyjdzie fotka z fotoradaru z prośbą o wskazanie kierującego![]()
i to zabija wszelkie spekulacje na temat tego czy to jechał @lbertMarlena pisze:
chyba nie, bardzo spokojnie się autko toczyło![]()
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat pisze:i to zabija wszelkie spekulacje na temat tego czy to jechał @lbertMarlena pisze:
chyba nie, bardzo spokojnie się autko toczyło![]()
![]()
![]()
![]()
widzisz, jakbym jechała szybko to nie zauważyłabym tych wszystkich szczegółów
Widziałem niebieskie WRX / STI w Zgierzu przez McDonalds na około 2:45 po południu dziś. Czy to ktoś stąd?
Miło było zobaczyć Subaru na zmianę.
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
Pozdrawiam kolegę hemi112, który upolował mnie w legasiu w drodze na woodstockowy parking :)
Dziękuję za cierpliwość w machaniu forumową czapką
Dziękuję za cierpliwość w machaniu forumową czapką
Co ras to wienej widze Subaru na drodze. Dzisiaj to trzy Subaru STI pomachali mi i swiatlami migneli. :)
Używam Google Translate przez większość mojego komunikacji na tym forum. Prosimy o wyrozumiałość w przypadku błędów gramatycznych.
scrmnwrx pisze: Widziałem niebieskie WRX / STI w Zgierzu przez McDonalds na około 2:45 po południu dziś. Czy to ktoś stąd?
Nasz Koleżko z za wielkiej wody . Lubię cię i rozumiem twoje dylematy ale ....scrmnwrx pisze: Co ras to wienej widze Subaru na drodze. Dzisiaj to trzy Subaru STI pomachali mi i swiatlami migneli. :)
zaczyna mnie lekko już drażnić twój brak chęci zainstalowania w przeglądarce łapacza błędów ortograficznych
Postarał byś się może trochę
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Zrelaksuj sie troche ...ten wasz Polski mi przez noc nie przyjdzie. Morze jestem troche leniwy z urzywania Google translate, ale z czasem to jusz nie bede musial urzywac go. :)Piter 35 pisze:scrmnwrx pisze: Widziałem niebieskie WRX / STI w Zgierzu przez McDonalds na około 2:45 po południu dziś. Czy to ktoś stąd?
Miło było zobaczyć Subaru na zmianę.Nasz Koleżko z za wielkiej wody . Lubię cię i rozumiem twoje dylematy ale ....scrmnwrx pisze: Co ras to wienej widze Subaru na drodze. Dzisiaj to trzy Subaru STI pomachali mi i swiatlami migneli. :)
zaczyna mnie lekko już drażnić twój brak chęci zainstalowania w przeglądarce łapacza błędów ortograficznych![]()
Postarał byś się może trochę( jak widać w pierwszym cytacie, jakoś czasami Ci wychodzi trochę
)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
scrmnwrx, jestem pewien, że Google Translate nie używa słowa "jusz", lecz "już".
(skoro masz zacząć studiować w tym kraju, to nie zaszkodzi, że już teraz weźmiemy się za język polski
)
(skoro masz zacząć studiować w tym kraju, to nie zaszkodzi, że już teraz weźmiemy się za język polski
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Konto usunięte, takie gderanie tetryka
;P Zaproś kolegę na nocne Polaków rozmowy, przenocuj na tarasie, od razu się bardziej swojski zrobi

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Studia bede po angielsku ...

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
scrmnwrx, do czasu aż będziesz musiał przedłożyc jakieś podanie w dziekanacie

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae