Z drugiej strony, Pewien Pan obiecał, że jeszcze zaglądnie mi do elektroniki w Generatorze

Okaże się na początku przyszłego tygodnia.
jarmaj pisze: Dolnoślązacy, ruszyć 4 litery z domu!
no i tu jest lipa, przynajmniej jeśli chodzi o wrocław.. ja z krzyśkiem i krisem82 jesteśmy wtedy w kielcach na szkoleniu..siewcu pisze: Ile tutejszych z Wrocławia jedzie?
Osobiste upalanie w tym czasie jest jedynym akceptowalnym wytłumaczeniem nieobecności, jesteście usprawiedliwienieMTi pisze:ja z krzyśkiem i krisem82 jesteśmy wtedy w kielcach na szkoleniu..
Dawaj jakieś charakterystyczne znaki jak będziesz, cobyśmy Cię rozpoznali.Marlena pisze:![]()
![]()
będę
To ścigaj Pewnych Panów i dawaj na wyścig!@lbert pisze:Z drugiej strony, Pewien Pan obiecał, że jeszcze zaglądnie mi do elektroniki w Generatorze![]()
no innej opcji nie przewidujęjarmaj pisze:Dawaj jakieś charakterystyczne znaki jak będziesz, cobyśmy Cię rozpoznali.Marlena pisze:![]()
![]()
będę
Chyba, że będziesz z Buratem (to będzie wystarczająco charakterystyczne)
Oj tam oj tam, fura poczeka. Dawaj do SiennejPiter 35 pisze:Szkoda ,że to nie ten weekend , to bym przyjechałw następny mam wyjazd.
To pasuje, byłem w poniedziałek.@lbert pisze:Odebrałem we wtorek rano.
No to się znajdziemy, dzwońcie jak przyjedziecie.Marlena pisze:no innej opcji nie przewiduję
eMTi pisze: no i tu jest lipa, przynajmniej jeśli chodzi o wrocław.. ja z krzyśkiem i krisem82 jesteśmy wtedy w kielcach na szkoleniu.. Ale może Arti, j33mbo i cała około bielawska ekipa?
to jedź w góry.owoc666 pisze: A co to za szkolenie? Też bym coś poupalał...