http://moto.pl/MotoPL/1,88389,12143410, ... czach.html
Jak kiedyś maluchy w Polmozbycie

Ciekawe, czy i po ile pójdą teraz na rynku wtórnym

Bajdełej, ktoś wie, czy u nas już też można kupić?
I czy będzie wersja diesel?

Ooooo, tyłopędy to podstawia, a po AWD trzeba przyjeżdżaćPiter 35 pisze: gdzie podstawić
No, te to ze starych Syrenek trzeba robić, a to mało plastyczne bydlę byłodanikl pisze: żeby był porządnie wyklepany
Bebechy identyczne, minimalne różnice w stylistyce (zderzaki, światła, wykończenie deski rozdzielczej). Chyba inna gama dostępnych kolorów. Ja bym wolał GT, z uwagi na serwis. I biało-bursztynowe podświetlenie zegarów.Arno pisze: czym się będą różnić te auta? Poza metką? To może skusić się na GT a nie BRZ.
Arno pisze: Ale zapomniałeś o znaczku. Któren znaczek lepiej mieć.
Oqrek pisze: Jeżeli jest tak, że te autka są niemal identyczne, a ich cena zakupu zbliżona, to wydaje mi się, że serwis w Polsce Toyoty jest lepszy i tańszy niż Subaru zarówno w okresie gwarancyjnym jak i po.
Azrael pisze: Inna sprawa ze wedle mojej wiedzy serwisy też są raczej nastawione na klientów jak powyżej
Wyjątek od reguły, potwierdzający regułę, że nie ma regułyWiS pisze: Pytanie, czy to wyjątek od reguły, czy reguła...![]()
Mam wrażenie że tutaj ważne jest coś innego, toyota jako duża firma nawet jak coś skopie to można od nich czegoś skutecznie się domagać. Nawet jakby mieli stracić na serwisowaniu kilku sztuk to są w stanie wziąć na siebie takie koszty. A z SIPem to nic nie wiadomo.Azrael pisze:Pytanie czy będzie coś wiedział o serwisowaniu szybszego auta, ustawianiu geometrii, silniku Subaru itp.Oqrek pisze: Jeżeli jest tak, że te autka są niemal identyczne, a ich cena zakupu zbliżona, to wydaje mi się, że serwis w Polsce Toyoty jest lepszy i tańszy niż Subaru zarówno w okresie gwarancyjnym jak i po.