Esteci i Estetki
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Esteci i Estetki
Alan, Alan, Alan!, Ty byś na PW odpowiedział czasem 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
kurnik trochę nie pasuje

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
eMTi pisze:na żywo swoją masywnością budzi szacunek, na fotach tych proporcji nie widać..
Mnie na żywo jeszcze mniej mi się podoba, niż na zdjęciach. Wygląda jak jakiś spasiony słoń. I tyle też zresztą waży.
Z pewnością to auto którego nigdy nie kupię (pominąwszy oczywiście kwestię, że mnie i tak na niego nie stać, tak sobie teoretyzując
Ostatnio zmieniony 15 lip 2012, o 20:50 przez jarmaj, łącznie zmieniany 2 razy.
jarmaj pisze: na żywo jeszcze mniej się podobam niż na zdjęciach.
Głowa do góry, na pewno nie jest tak źle.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Potwierdzam. Zwłaszcza felgi robią wrażenie. Tak jakby sięgały do dachu :)eMTi pisze:no fakt, GTR to Big Berta - na żywo swoją masywnością budzi szacunek, na fotach tych proporcji nie widać..
Alfa Romeo Montreal

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
wloty za boczną szybą (na siłę) i parę dziwnych łamań powierzchni. Prawie taka se, pewnie na żywo fajniejszaKlema pisze: Ja bym się wręcz zapytał. Czego fajnego nie ma ?
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Dużego bagażnika, silnika tdi, zdolności terenowych, mocowań isofix, dwustrefowego klimatronika, ESP z ASR...Klema pisze: Czego fajnego nie ma ?
- subarka665
- 5 gwiazdek
WiS,no w takim seniorze to takiego luxusu nie będziesz miał.
P.S. Jak chcesz mieć luxus to kup sobie starą Rosyjską Czajkę
Niedawno pod moim blokiem stanęła sobie Czajka, gapiów od cholery była taka ładna w takiej skórze beżowej w automacie, cabrio, tylna kanapa to jak byś rozłożył to byś se mógł tam spać z małżonką, a tak poza tym to pełno chromów, niebieska fajna stara lymuzyna
Tylko ewentualne minusy: nie ma ESP z ASR, silnika TDI (choć to mocne jest,więc TDI to nie byłoby Ci potrzebne),zdolności terenowych, bagażnik... na pewno by tam mnie zmieścił spokojnie
Mam foty jak chcesz to mogę wrzucić (foty mam, tylko tyłu, bo nie chciało mi się z chaty wychodzić - środek widać, ale tam mam bodajże z trzy zdjęcia...
Mój dziadek tam był i oglądał z bliska).
P.S. Jak chcesz mieć luxus to kup sobie starą Rosyjską Czajkę
Niedawno pod moim blokiem stanęła sobie Czajka, gapiów od cholery była taka ładna w takiej skórze beżowej w automacie, cabrio, tylna kanapa to jak byś rozłożył to byś se mógł tam spać z małżonką, a tak poza tym to pełno chromów, niebieska fajna stara lymuzyna
Mam foty jak chcesz to mogę wrzucić (foty mam, tylko tyłu, bo nie chciało mi się z chaty wychodzić - środek widać, ale tam mam bodajże z trzy zdjęcia...
W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
turbina...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Niech zgadnę. Po chwili się okazało, że to Twój dawno niewidziany kuzyn przyjechałsubarka665 pisze: Niedawno pod moim blokiem stanęła sobie Czajka, gapiów od cholery była taka ładna w takiej skórze beżowej w automacie, cabrio, tylna kanapa to jak byś rozłożył to byś se mógł tam spać z małżonką, a tak poza tym to pełno chromów, niebieska fajna stara lymuzyna![]()
- subarka665
- 5 gwiazdek
Nieeeeeee, jakiś ziomek se najpierw zrobił dwa kółka tak wokół mojego bloku i tam dalej tak wiesz dla lansu, a potem furę zostawił na parkingu(żeby Czajka przez tą chwilę sama się lansowałaSo What! pisze:Niech zgadnę. Po chwili się okazało, że to Twój dawno niewidziany kuzyn przyjechałsubarka665 pisze: Niedawno pod moim blokiem stanęła sobie Czajka, gapiów od cholery była taka ładna w takiej skórze beżowej w automacie, cabrio, tylna kanapa to jak byś rozłożył to byś se mógł tam spać z małżonką, a tak poza tym to pełno chromów, niebieska fajna stara lymuzyna![]()
P.S. Moje kuzynostwo takimi furami nie jeździ
W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
turbina...
Rajdowa Impreza z USA:

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
me like!!
ten drop z prawej też pewnie zacny 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Barthol, no to już klasyka

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
wołga rulez
ale ta lancia.... 
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Zawsze wiedziałem, że auta dwu/trzydrzwiowe są ładniejsze od cztero/pięciodrzwiowych
, a ta Lancia tak nawet wyglada (choć nie jest), no i ta szeroka dupcia.... pycha 
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Ty to w ogóle lubisz szerokie bioderka