Ano spędził byś pewne jakiś czas w 1,5 metrowej celi z przyjacielem o imieniu misza , który rzucał by mydło na podłogę i prosił Cię byś je podniósłJacky X pisze: I co dalej
przymusowa antykoncepcja??????
Re: przymusowa antykoncepcja??????
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
damaz pisze:a tego to już nie zrozumiem, choćby nie wiem co.gruby pisze:Zakladajac, ze masz na mysli fotografie, to rolka i klisza stanowia solidna sprzecznosc...
filmy (takie, na przykład, jak Fotopan HL) KONFEKCJONOWANE były w rolkach. W zależności od formatu KLISZY - rolki filmu (kliszy) sprzedawane były w kasetach, albo w ROLKACH.
A swistak siedzi i zawija plyty szklane w rolki... Ciekawostka...
g.
gruby, Nie pamietam jak sie to pisało ale ....
Zdarzało mi się przemycać slajdy i były w postaci rolek . To takie same rolki jak filmy do aparatów (jeszcze starszy jestem)
Zdarzało mi się przemycać slajdy i były w postaci rolek . To takie same rolki jak filmy do aparatów (jeszcze starszy jestem)
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 139 razy
- Polubione posty: 208 razy
grubemu chodzi zapewne o to, że klisze jako takie są sztywne (wykonane np. z metalu) i raczej trudno je zrolować
Nie zmienia to faktu, że błony fotograficzne potocznie nazywane były kliszami.
Nie zmienia to faktu, że błony fotograficzne potocznie nazywane były kliszami.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
rrosiak, być może wygrałeś konkurs na tłumacza postów grubego. Ale tylko być może 
Jak rano zobacze swoją sąsiadke to mam antykoncepcję na cały dzień .
Tak sie zastanawiałem czy czasem to nie ona mnie wkręca
Tak sie zastanawiałem czy czasem to nie ona mnie wkręca
za duzo o niej myslisz,to sie nazywa fachowo (zmazy nocne) dochodzisz noca kiedy o niej snisz,nie zauwazyłes ze czasem rano masz mokro? jezeli masz to sa zmazy 
faceci tak mowia,brzydka,paskudna,ochyda a pozniej sie okazuje ze własnie cos w niej jest ze ich kreci,widziałam co sie dzieje na portalach randkowych typu badoo itp
otyła , w brudnym wyciągniętym dresie , z włosami nie mytym dwa tygodnie .......magda pisze: ,brzydka,paskudna,ochyda
a widzisz i tu Cie mam skoro wiesz ile nie myje włosów to musi was łaczyc cos wiecej 
żywopłotmagda pisze:a widzisz i tu Cie mam skoro wiesz ile nie myje włosów to musi was łaczyc cos wiecej
bo faktycznie do jego postów potrzebny jest tłumacz - wpadnie od czasu do czasu - walnie jedną linijkę (dawno nie widziałem jego postu w którym by kogoś nie obraził, lub nie starał się udowodnić , że tu debile same na forum siedzą...) po czym cicho sza...Konto usunięte pisze:rrosiak, być może wygrałeś konkurs na tłumacza postów grubego. Ale tylko być może
rewela - poziom jak na onecie...
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Piter 35 pisze:Ano spędził byś pewne jakiś czas w 1,5 metrowej celi z przyjacielem o imieniu misza , który rzucał by mydło na podłogę i prosił Cię byś je podniósłJacky X pisze: I co dalej
oj to nie ciekawy scenariusz...