Azrael pisze:Ja tam uwaam że koło takiej szkoły czy przedszkola to nie potrzebny fotoradar, tylko patrol z pałką słuzbową do uzycia na debili.
Taaaa to chyba ten cały patrol musiałby stać, ale z wyminą, czyli jeden stoi teraz i patrzy, a drugi przychodzi sobie na nocną zmianę, ALE BEZ SPANIA i łapie ścigających się i wariotów jakich tu i w Polsce nie brakuje
Bo przecież pod moim blokiem to cały czas albo się wyprzedzają albo coś, a niech teraz np. jeden jedzie wolniej,a drugi jedzie i patrzy że z nad przeciwka nic nie jedzie no to co rura, a ten co jedzie wolniej to hamuje żeby przepuścić no np. taką 12-letnią dziewczynę lub młodsze dziecko i co ten się zatrzymał z drugiej strony nic nie jedzie, a ten wyprzedzający to nie dość że nie zauważy, to nie wyhamuje chyba że zauważy, ale to już za późno nie wyhamuje i co potrąci, i tyle będzie,a gdyby był fotoradar to by se pomyślał tu stoi to będę grzeczny/a na tej ulicy choć, gdyby postawić takiego policjanta to nie wiem czy by to coś dało jak np. jedzie z gazem w podłodze, a potem mówi tak: Tu stoją to jadę grzecznie'' dobra dobra minąłem/am policjanta to co podłoga i poszedł. Inna sprawa by była gdyby na jednej ulicy stało dwóch policjantów lub trzech,ale nie chciało bym im się tak stać