zofija, jarmaj dziękuje za miłe spotkanie dzisiaj ,burat za namiar na "extra" dojazdówkę do odcinka.
A co do flagi dla frakcji dolnośląskiej to jestem jak najbardziej za. Extra pomysł
Ja zaatakowałem jednak od strony Idzikowa, bo wyjechałem dopiero po 10.00
Czas dojazdu 55min na spokojnie jak się okazało, potem 2-3km marszu i już byłem
Spotkałem @lberta , a ogólnie to Panie polski film akcji, nuda, nuda, nic się nie dzieje
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Szukałem w filmikach ale tylko na tym znalazłem kamere na kierowce wieć założyłem że większość też tak ma
A która lesza? Szybsza -wolniejsza , mnie,-bardziej awaryjna , droższa-tańsza w eksploatacji ?
Sekwencja dobrze zaimplementowana ma w zasadzie same zalety, niestety jest bardzo droga, szczególnie do Evo robi je chyba tylko jeden producent. Do Subaru jest kilka na rynku ale tylko 1-2 najdroższe mają opinie niezawodnych i sprawdzonych. Dodatkowy problem to wyścig w Załużu. W zasadzie na niego należałoby mieć inną skrzynię (w Evo można od biedy zmienić samo przełożenie główne).
inquiz,
Ja kręciłem "6-ki" ale tylko telefonem. Fakt, ma 12M pikseli... ... na zbliżeniach łapa drży. Mogę coś wrzucić.
Mam też zjazdy/ paradę po przejazdach
burat, Rafał w Niedzielę zagwanratował sobie mistrza więc pogratulować. Grubo idzie nie ma to tamto, mogę się z nim nie zgadzać na masę tematów, ale grubo to on idzie :)
Najlepsze jest to, że w poprzednim przejeździe też w tym miejscu wpadł na betony, tylko trochę delikatniej i pojechał dalej. Zamiast ciut odpuścić, w następnym podjeździe jeszcze dołożył. Efekt jak widać
Hardcore z niego!
Ostatnio zmieniony 23 lip 2012, o 22:51 przez jarmaj, łącznie zmieniany 1 raz.
słuchaj na takich imprezach jest wielu fotografów którzy za przystępne pieniądze chętnie sprzedadzą swoje zdjęcia do tego chłopaki z oesrecords , motorecords i rościszowrallyfoto bodajże na pewno mają dużo materiału filmowego i też zrobią fajne wideo trzeba tylko poszukać jak coś trafię to podeślę