PIERW WIDOK W LEWO
wiesz ja świeży jestem w subaru i tu poznałem tylko jedną osobę na razie, reszta faktycznie trochę nie kuma bazy patrzą ale się nie odezwą a subaru tu faktycznie sporo jesthemi112 pisze:Antoni -a masz jakis znajomych z jelonki![]()
Bo tam od cholery Subarkówinna kwestia,że jak jestem tam i macham ludziom z plejadami to jakos tak nie ogarniają
jeżeli bym miał tak uwaloną wiśnię to chyba bym jej nie mył przez całe lato i garażował, żeby się nie wyczyściłohemi112 pisze: duży wpływ na warunki jazdy będzie miała pogoda
jak cos to najwyżej auto będzie wyglądało tak
hehe na tym paliwie to 10% ale rabatu nie mocysiepacz pisze:hemi112 i dobrze, że spotykamy się w mieście, będzie można dotankować, co by nie zabrakło![]()
jest gdzieś tam w okolicy Tesco Shell ?
siepacz pisze:hemi112 i dobrze, że spotykamy się w mieście, będzie można dotankować, co by nie zabrakło![]()
mają świeżą Vervę 98 ? Bo koniecznie trzeba dolać do fulla :)hemi112 pisze:siepacz pisze:hemi112 i dobrze, że spotykamy się w mieście, będzie można dotankować, co by nie zabrakło![]()
Na przeciw Tesco jest Orlen ,a na końcu prostej ulicy (al 1000 lecia) jest Shell,więc wszystko pod ręką
Przemek Pauch pisze:
W prawdzie Subaru jeszcze nie mam ( z naciskiem na jeszcze) ale czy moge posmigać moją Toyota Avensis ???????? z wami, czy to tylko subaru musi być?
pozdrawiam