Posiadam prawy błotnik na sprzedaż.

Światełko u Kopra 560 zł + kierunek 170 zł.
Błotniki na Alledrogo 200-250 zł.
Wyklepie się.
Jakbyś potrzebował powalczyć z ubezpieczalnią, polecam Ci swojego adwokata.
No cóż, w takiej rzeczywistości żyjemy. Niestety. Dziś wszelkie wiadomości są tabloidalne. I te z prawa i te z lewa.Gal pisze:Konto usunięte,
Cała ta akcja GW to jedna wielka hucpa.
Nic się nie zmieniło z 7. na 9. (co do faktów). Zmieniła się tylko (i to radykalnie), rzeczywistość medialna.
To co chce się posłać w świat, daje się na pierwszej czy drugiej stronie, z krzykliwym i chwytliwym tytułem. Pójdzie.
Jak już musimy jednak przybliżyć się do rzeczywistości obiektywnej (no bo się jednak aferka zrobiła "Chyba koleżanko nieco przegrzaliśmy...") to się na siódmej stronie zamieszcza artykuł inny, pod spokojniejszym tytułem. Mało kto to przeczyta.
To, co pierwszy artykuł miał zrobić, to już zrobił.
To, że emocje budzą w nas rzeczy zgodne, albo sprzeczne z naszymi przekonaniami jest całkiem normalne. To, że dziennikarka rozkręciła aferę nie sprawdzając faktów jest naganne. Naganne jest również to, że redaktor prowadzący to wpuścił w takiej postaci na pierwszą stronę. Dopiero uczymy się żyć w świecie w którym samodzielnie trzeba zacząć odsiewać ziarno od plew. Kiedyś tych plew było jakby mniej.Gal pisze: Nie bez powodu napisałem dopiero dzisiaj i zacząłem od Twojego postu. Przeczytałeś artykuł pod krzykliwym tytułem w GW. Ten artykuł odpowiadał Twojemu widzeniu świata i stanowił dla Ciebie potwierdzenie Twoich przekonań. Więc podzieliłeś się swoim oburzeniem z innymi, tutaj na Forum. Message poszedł.
Dwa dni później (wczoraj) ukazał się inny artykuł. Ale nie znalazł się on jako link na Forum. Pewnie go w ogóle nie zauważyłeś, bo Gazeta nie promowała go specjalnie.
Tak to działa.
Konto usunięte pisze: Kiedyś tych plew było jakby mniej.
Czyli co...magiczna granica 500zł za prędkość zostanie w końcu przekroczona?
Na to się zapowiada....gimof pisze:Czyli co...magiczna granica 500zł za prędkość zostanie w końcu przekroczona?
Może nawet; "Zwłaszcza przed krokodylami"FUX pisze: Nawet przed krokodylami trzeba będzie się mieć na baczności.....
Jedź 70 więcej; będziesz wiedzial, za co bulisz....gimof pisze: Z drugiej strony uderza to w tych mniej zamożnych którzy przekroczą o te 30km\h...
Panowie w golfach to zło?radekk pisze: Dzisiaj pan Golfem GTI mnie blokował
Czep się swego telewizora.gimof pisze:Panowie w golfach to zło
Witaj w klubie. Dokładnie w tym miejscu mnie trafili jakiś czas temu.Konto usunięte pisze:Kurcze. Naciąłem się wczoraj na straż miejską i pewnikiem przyjdzie zdjęcie. Stają skubańcy za wiaduktem na Hynka nad Żwirkami i mają kamerkę w atrapie. A ja byłem bez cb...![]()
Na co można wymienić? I gdzie można zrealizować odbiór nagrodyvibowit pisze: 6 pkt
Już kiedyś opisywałem na "kropce" więc nie będę się powtarzał.radekk pisze:Na co można wymienić? I gdzie można zrealizować odbiór nagrodyvibowit pisze: 6 pkt