(ob)sesja
- Bea
- 2 gwiazdki
- Auto: Volvo XC 90/Ford Mondeo Ghia
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: (ob)sesja
Wiesz co ........... chyba podziękuję i tak wysokie ciśnienie mam . Martwi mnie tylko to, ze ci ludzie będa pracować na moją emeryturę ............. czas zacząć oszczędzać .
Kłamstwo zdąży obiec pół świata zanim prawda włoży buty...
- Bea
- 2 gwiazdki
Myslę, ze ta odpowiedz się Tobie nie spodoba ale ........dlatego bo STI to nic fajnego :)
- Bea
- 2 gwiazdki
Nie, ja poprostu nie widzę nic niezwykłego w samochodzie marki Subaru .
- Bea
- 2 gwiazdki
Wiesz przecież , ze samochod dla mnie to wyjatkowy przedmiot wiec ........... aha , i ja jeszcze patrze przez pryzmat mojej pensji więc daruje sobie terenowanie nim .
Halo my to o ob sesji, a czytam same opinie na temat Subaru
Wróciłem z uczelni, chyba przez cały semestr nie spędziłem tam tyle czasu co dzisiaj. Mam dość, idę się zaraz dowiedzieć co jutro zdaje i coś poczytać

Wróciłem z uczelni, chyba przez cały semestr nie spędziłem tam tyle czasu co dzisiaj. Mam dość, idę się zaraz dowiedzieć co jutro zdaje i coś poczytać
Dobra wracam na uczelnie wysłuchać co ma mi do powiedzenia kobieta od angielskiego, że nie byłem w tym semestrze na 16 zajęciach. Byłem chyba na 6
Powiem że miałem długą chorobę, z przerwami co drugie zajęcia

Powiem że miałem długą chorobę, z przerwami co drugie zajęcia

Dostałem 2
Jak się cieszę, w sumie to nawet mi nie wpisała, tak jakby dała możliwość poprawy
W ogóle byłem jedyną osobą na którą się nie wydzierała, a wręcz była nawet miła. Chyba dotarło do niej że to nie skutkuje, bo ja tak mam wszystko w dupie
Hura, jestem klasyfikowany, nie będę musiał chodzić ponownie na te zajęcia

Jak się cieszę, w sumie to nawet mi nie wpisała, tak jakby dała możliwość poprawy

Hura, jestem klasyfikowany, nie będę musiał chodzić ponownie na te zajęcia

radekk, wybacz, że zapytam, ale nurtuje mnie.
Po co Ty studiujesz? Z nudów?

czarne jest piękne...
Nie, po prostu nie mogę ścierpieć tej kobiety, bo z nią się nie da gadać. Jakiś czas temu rozmawiając o muzyce jak powiedziałem że jeśli słucham to słucham w samochodzie to powiedziała mi że to jest zakazane i że łamię prawo i wyzwała mnie od idiotów. I gadaj tu z taką i ona na wszystko ma takie teorie że nie pogadasz, bo nawet jeśli wszystko umiesz to jeśli jej nie pasuje to co powiedziałeś, to tak ci czegoś nie zaliczy, więc przestałem się nią przejmowaćvibowit pisze: radekk, wybacz, że zapytam, ale nurtuje mnie.
- Tomasz_555
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza 2.0RC Type-N/A MY07
Ja kończę tydzien bez snu. Została Mechanika, Analiza, Wytrzymałość i Statystyka. Ale coś czuję, że bez warunków się nie obejdzie bo dzisiaj pały mnie zatrzymały i się spóźniłem na poprawę z wytrzymałości
Dobrze, że wziąłem gościa na litość i obyło się bez punktów i bez mandatu.

Ja egzaminy dopiero mam przed sobą, a jeszcze muszę 2 projekty skończyć. Od Poniedziałku zaczynam.
Mlodzieży droga!!
Egzaminy Z ŻYCIA SĄ GORSZE!!!!
Dzisiaj to macie wszystko, lub prawie, w glębokim poważaniu...0 stresu, myślicie tylko, gdzie wypić, gdzie wsadzić, etc...
Problemy ŻYCIOWE maja inny ciężar gatunkowy...
milych egzaminów....
... na uczelniach.
Dzisiaj to macie wszystko, lub prawie, w glębokim poważaniu...0 stresu, myślicie tylko, gdzie wypić, gdzie wsadzić, etc...

milych egzaminów....
... na uczelniach.

Dolce far niente 

tia... FUX, proszę CięFUX pisze:Mlodzieży droga!!
Dzisiaj to macie wszystko, lub prawie, w glębokim poważaniu...0 stresu, myślicie tylko, gdzie wypić, gdzie wsadzić, etc...![]()
milych egzaminów....
... na uczelniach.

Istnieją też ludzie którzy mają egzaminy z życia i na uczelniach równocześnie. Nie bądź protekcjonalny, bo nie wiesz kto się z czym się boryka na co dzień.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
I proszę mi barbusia nie wkur...denerwować bo zabiję jakem Panas Kmitas
No.
Kmitas

No.

Kmitas
Brak podpisu.
Jeszcze radekk sie nie odezwał?Grzesiek_67 pisze:I proszę mi barbusia nie wkur...denerwować bo zabiję jakem Panas Kmitas![]()
No.![]()
Kmitas

Dolce far niente 

...czyli najzwyczajniej brakuje ci wyobraźni?FUX pisze:Ależ gdzieś bym śmial!barbie pisze: Nie bądź protekcjonalny![]()
![]()

Może za parę lat sam będziesz musiał coś studiować, to wtedy przypomnę Ci to i owo

Właśniebarbie pisze: Istnieją też ludzie którzy mają egzaminy z życia i na uczelniach równocześnie.
A co stęskniłeś się?FUX pisze: Jeszcze radekk sie nie odezwał?![]()
![]()

Odsypiałem