[K] metę w Warszawie

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Re: [K] metę w Warszawie

Post 31 lip 2012, o 19:53

tutaj coś ciekawszego, do października można wyposażyć i jest opcja garażowa http://www.morizon.pl/oferta/warszawa-s ... apa&page=1
a tutaj niedrogo garaż gdzieś przy zachodnim ale trzeba dopytać dokładnie gdzie i może coś będzie w okolicy do kupienia http://dom.gratka.pl/tresc/417-3121601- ... 965c35c3,1

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 247 razy
Polubione posty: 528 razy

Post 31 lip 2012, o 21:13

Włodarzewska wydaje się być fajną opcją. Sprawdzić koniecznie jak daleko do WKD! Inaczej młody będzie miał kawałekz buta do autobusu (ale bez tragedii).
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

Kubik1
5 gwiazdek
Auto: impreza 2,0
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 31 lip 2012, o 21:32

Chloru pisze:Włodarzewska wydaje się być fajną opcją. Sprawdzić koniecznie jak daleko do WKD! Inaczej młody będzie miał kawałekz buta do autobusu (ale bez tragedii).
Bierz !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Będę do młodego w kapciach śmigał nawet w zimę :thumb: :-p

Gootek
6 gwiazdek
Polubione posty: 2 razy

Post 31 lip 2012, o 23:04

inquiz pisze:tutaj coś ciekawszego, do października można wyposażyć i jest opcja garażowa http://www.morizon.pl/oferta/warszawa-s ... apa&page=1
Naprawdę super lokalizacja i bardzo fajny kwadrat.
Aż się dziwię, że takie mieszkanko szuka nabywcy od ubiegłego roku.... :roll:

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 31 lip 2012, o 23:16

Może stan prawny jest nie taki ,zresztą plan na zdjęciach narysowany z "ręki" ... :idea:
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Post 31 lip 2012, o 23:21

Лукашэнка pisze:
inquiz pisze:tutaj coś ciekawszego, do października można wyposażyć i jest opcja garażowa http://www.morizon.pl/oferta/warszawa-s ... apa&page=1
Naprawdę super lokalizacja i bardzo fajny kwadrat.
Aż się dziwię, że takie mieszkanko szuka nabywcy od ubiegłego roku.... :roll:
Z tymi rurami na wierzchu??? :o :?
No weź przestań....

Kruszyn
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: KARAWAN
Polubił: 111 razy
Polubione posty: 95 razy

Post 31 lip 2012, o 23:29

FUX, no przecież rury zakryjesz , a jak inaczej wyprowadzasz :?: Pokaż fotki.
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 1 sie 2012, o 00:12

to parter więc popyt mniejszy. ale 50 metrów ogródka na studencką imprezę w sam raz. co do rur to wygląda na łazienkę więc da się zabudować wanną czy meblami.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Forester turbo, zwany Yetim
Polubił: 3 razy

Post 1 sie 2012, o 02:29

rrosiak pisze: piękny słup SN, którego przy dobrym wychyleniu się, można dotknąć ręką
W dodatku chyba zakłóca działanie telefonii komórkowej, bo nie sposób się dodzwonić. A naprawdę chcieliśmy, mimo ostrzeżen i zastrzeżeń :cofee:
Лукашэнка pisze: super lokalizacja i bardzo fajny kwadrat.
inquiz pisze: tutaj coś ciekawszego, do października można wyposażyć
Chloru pisze: Włodarzewska wydaje się być fajną opcją. Sprawdzić koniecznie jak daleko do WKD! Inaczej młody będzie miał kawałekz buta do autobusu (ale bez tragedii).
Dzięki Wam, dobrzy ludzie... ale, odpukać, są jednak perełki na rynku. A mówiąc dokładniej, zanim się pojawią to znikają. Jedną właśnie, odpukać, zniknęlim :evilgrin:
Szczegóły wkrótce :cofee:
Powiem tylko, że gdy przyjechałem na miejsce, pod budynkiem stała Carrera - i to byl dobry znak 8-)

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 1 sie 2012, o 07:17

Kruszyn pisze:FUX, no przecież rury zakryjesz , a jak inaczej wyprowadzasz :?: Pokaż fotki.

A dlaczego ja mam dewastować ściany i wkuwać się z rurami do wewnątrz? Za 8600pln? :? :roll:
To powinno być wszystko schowane; pytanie, dlaczego nie jest? Ja zostawiałem tylko końcówki rur kanalizacyjnych i główki tych od wody.
Tam powinna być ściana 24cm, gdyż tak wynika z przepisów p.poż. Działówka 12cm i spokojnie się fi 60 do umywalki mieści o wodzie i c.o. do kaloryfera nie wspominając

Obrazek

Kubik1
5 gwiazdek

Post 1 sie 2012, o 07:47

FUX pisze:
Kruszyn pisze:FUX, no przecież rury zakryjesz , a jak inaczej wyprowadzasz :?: Pokaż fotki.

A dlaczego ja mam dewastować ściany i wkuwać się z rurami do wewnątrz? Za 8600pln? :? :roll:
To powinno być wszystko schowane; pytanie, dlaczego nie jest? Ja zostawiałem tylko końcówki rur kanalizacyjnych i główki tych od wody.
Tam powinna być ściana 24cm, gdyż tak wynika z przepisów p.poż. Działówka 12cm i spokojnie się fi 60 do umywalki mieści o wodzie i c.o. do kaloryfera nie wspominając

Obrazek
To jest miejsce na kibelek i umywalkę . Ta długa szara rura jest przeznaczona do pralki . Wszystko da się zabudować .
Włodarzewska ma z 1,5 km i na jednym końcu jest Grójecka a na drogim WKD .
To jest przy samym parku i będzie miał w niedzielę blisko do kościoła :thumb: :-p

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 1 sie 2012, o 08:04

Kubik1, ja wiem, że można, tylko dlaczego kasując takie pieniądze odwala się taką lipę... ;-)

Kubik1
5 gwiazdek

Post 1 sie 2012, o 08:22

FUX, Schowanie tego kosztuje nic w porównaniu do kosztów całości . Zostawili tak zapewne , aby nabywca sobie sam zaaranżował pomieszczenie . Dla Ciebie to błąd a dla mnie to dobrze , bo ustawiłbym sobie "meble" w-g moich potrzeb . Jeden woli pralkę FRANIĘ , drugi AMICĘ a następny ładowana od góry . Masz szansę zamontować umywalkę dużą albo z niej zrezygnować bo wolisz zęby myć nad wanną . Jeszcze inny nie wyobraża sobie mieć w domu wannę bo woli prysznic . Ja tymi rurami bym sobie głowy nie zawracał . Za te pieniądze można nawet wymagać glazury a przyjdzie klient co mu ta glazura tandetna się wyda . Dostajesz stan surowy i tak należy traktować .

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 1 sie 2012, o 09:48

WiS pisze: Jedną właśnie, odpukać, zniknęlim
:thumb: własciwie bardzo szybko poszło, naprawde

gratulacje 8-)

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 14 razy
Polubione posty: 19 razy

Post 1 sie 2012, o 09:59

FUX pisze: Kubik1, ja wiem, że można, tylko dlaczego kasując takie pieniądze odwala się taką lipę... ;-)

Bez dwóch zdań, lipa jest straszliwa. Jeśli to jest rura do pralki, to powinna chyba mieć mniejszą średnicę i wtedy bez kłopotu mieści się pod tynkiem.

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 1 sie 2012, o 10:38

Konto usunięte pisze: Bez dwóch zdań, lipa jest straszliwa
wygląda na to że ściana jest żelbetowa ( skoro to parter a budynek ma garaz podziemny to duże prawdopodobieństwo) i konstruktor nie godził sie na osłabianie przez prucie :-) czyli do razu projektowane były instalacje do zabudowy G-K (której wykonywania prawie kazdy deveoloper unika jak może),
zaletą marketigową " dowoloność aranżacji prze klienta" :giggle:
Kubik1 pisze: Schowanie tego kosztuje nic w porównaniu do kosztów całości
chowanie tego to nic przy kosztach wykończenia łazienki

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 1 sie 2012, o 11:15

esilon, no tak, to by wyjaśniało te piękne rury

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 1 sie 2012, o 11:25

WiS pisze: Jedną właśnie, odpukać, zniknęlim :evilgrin:
no to gratulacje. na szczegóły czekamy a wątek zacznie żyć własnym życiem w tym czasie.
Živela Jugoslavija!

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 1 sie 2012, o 12:02

esilon pisze: szybko poszło, naprawde
Mówiłem, że jak co, to ja nie mam kłopotu z szybkimi decyzjami ;-)
inquiz pisze: na szczegóły czekamy
W skrócie: Wierzbno, czyli zaciszna, zielona enklawka z bardzo dobrą komunikacją (blisko do metra i wszelkich innych środkow komunikacji, a Politechnika osiagalna z buta). Sporo sklepów i sklepików, punktów usługowych, knajpa, bazarek, sexshop... Niewysoki blok z cegły z lat 50., wszystko zadbane i odnowione, z zewnątrz i wewnątrz, mieszkanko w miarę przestronne (25 m.kw.),czyste, gotowe do wprowadzenia (wraz z całym wyposażeniem i meblami na wymiar, do dokupienia tylko jakieś spanie, pralka i lampka nocna). Piwnica plus spory schowek-komórka. I to wszystko za cenę w akceptowalnych granicach, oczywiście.
Miejsca garażowe do wynajęcia dostępne w pobliżu.
Krótko mówiąc: "szukajcie, a znajdziecie" :cofee: Marudźcie, wybierajcie, i nie dajcie sobie wmowić, że nie da się tanio kupić dobrego mieszkania.
Fakt, że różni dobrzy aniołowie czuwali i dopomogli ;-)
Za wszystkie gratulacje - z serca dziękuję, a mam wrażenie, że jest czego gratulować. Do wczorajszego wieczora nie przypuszczałem, że takie cuda się zdarzają. 8-)
Dzieki też za wszelkie rady, komentarze i podpowiedzi - każda w jakiś sposób pomogła zblizyć się do dobrej decyzji :thumb:

PS. A, co jeszcze istotne - dość blisko do sklepu ze zdrową żywnością niejakiego Kruszyna :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 1 sie 2012, o 12:08 przez WiS, łącznie zmieniany 2 razy.

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 1 sie 2012, o 12:05

O. Ja na stacji Wierzbno wsiadam zwykle do metra. 8-)
czarne jest piękne...

Konto usunięte
6 gwiazdek

Post 1 sie 2012, o 12:59

Brawo, gratulacje :thumb:
To teraz poprosimy jakieś fotki, plany, żeby dopełnieniu wątku stało się zadość. Poka to cudo

So What!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Giulia V Q4
Polubił: 310 razy
Polubione posty: 60 razy

Post 1 sie 2012, o 13:01

WiS, gratulacje :thumb:
Łatwiej jednak kupić mieszkanie, niż Subaru :mrgreen:

vibowit
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: szkoda

Post 1 sie 2012, o 13:06

WiS, strzelnica sportowa też jest tuż obok. 8-)
czarne jest piękne...

Kubik1
5 gwiazdek

Post 1 sie 2012, o 13:22

vibowit pisze:WiS, strzelnica sportowa też jest tuż obok. 8-)
Strzelnicę budowaliśmy w podziemiach WARSZAWIANKI ale nie wiem czy dostali zezwolenie ale basen zapewne jest :thumb:

WiS
Awatar użytkownika
6 gwiazdek

Post 1 sie 2012, o 15:56

Konto usunięte pisze: fotki, plany, żeby dopełnieniu wątku stało się zadość.
No cóż, trzeba będzie koniecznie :giggle:
Fotki dopiero po uprzatnięciu przez dotychczasową właścicielkę jej róznych szpejów i drobiazgów, natomiast plan proszę bardzo, za chwile..
So What! pisze: Łatwiej jednak kupić mieszkanie, niż Subaru
Zdecydowanie łatwiej było uzyskać wewnątrzrodzinny konsensus co do potrzeby zakupu :giggle:
vibowit pisze: strzelnica sportowa też jest tuż obok.
Kubik1 pisze: basen zapewne jest
Co do strzelectwa, to Krzysztof dotychczas wykazywał przede wszystkim skłonności do strzelania sety pod golonkę :mrgreen: - ale porządny basen o rzut beretem zapewne go ucieszy :thumb:
vibowit pisze: Ja na stacji Wierzbno wsiadam zwykle do metra.
Będziecie się w takim razie mijać - chociaż zdaje się, że K. ma minimalnie bliżej na stację Racławicka.
Ostatnio zmieniony 1 sie 2012, o 18:15 przez WiS, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ