Doxa pisze:Śmieszne? Pytam, bo nie mam TVN24FUX pisze:Miecugow, Jachimek, Subaru i TVN24 szkło kontaktowe. Dzisiaj.
Z antyreklamą POLSKA-NIEMCY.

Naginane....
Doxa pisze:Śmieszne? Pytam, bo nie mam TVN24FUX pisze:Miecugow, Jachimek, Subaru i TVN24 szkło kontaktowe. Dzisiaj.
Z antyreklamą POLSKA-NIEMCY.
Właśnie, zapomniałem o tym. Ale trzeba przyznać że twarda byłaesilon pisze: idziemy sobie z radekkiem poznańska starówka a tu laska z greenpeace sie do nas przyczepiła, nie mogła zrozumiec, że źle trafiła bo my dużo gramów CO na codzień dostarczamy w atmosferęi raczej subaraków nie sprzedamy
Takie najlepszeradekk pisze: Ale trzeba przyznać że twarda była
Zapewne, musiał byś słyszeć jak ładnie się wypowiadałem jak opuszczałem Jej murygimof pisze: radekk widać, że byłes za długo dziś na poli
zagatka pisze:cztery dzwoniące telefony komórkowe + kukurydza = popcorn :))
Link: http://pl.youtube.com/watch?v=lg_dyD0Ns ... na-popcorn
ja na pewno ;) jak tylko nie zapomne kupic kukurydzyEterycznyŻołądź pisze:Sprawdzi to ktoś?
Po co wystarczy spojrzeć na mnie, też leżały telefony w pobliżu mnie i co z tego wyszłoEterycznyŻołądź pisze: Sprawdzi to ktoś?
Ale w głowie to chrupło raz, a konkretnie. Efekty można zobaczyć na żywoEterycznyŻołądź pisze: radekk, ale ty tak nie chrupiesz