Fakt, straszna bieda i wstyd!danikl pisze:Wykopałem, bo jestem szczerze poruszony wynikami naszych drużyn eksportowych

Dobrze, ze mamy siatkarzy!

Fakt, straszna bieda i wstyd!danikl pisze:Wykopałem, bo jestem szczerze poruszony wynikami naszych drużyn eksportowych
Pewnie gruboKubik1 pisze: Ciekawe ile za takie wyniki dostają kasy ?
No właśnie zawsze mnie zastanawiało .Piter 35 pisze:Pewnie gruboKubik1 pisze: Ciekawe ile za takie wyniki dostają kasy ?, wyniki się nie liczą
Równają do zawodników światowychKubik1 pisze: No właśnie zawsze mnie zastanawiało .
Jakie jest kryterium do wyliczenia ich zarobków ?
Chyba masz racjęPiter 35 pisze:Równają do zawodników światowychKubik1 pisze: No właśnie zawsze mnie zastanawiało .
Jakie jest kryterium do wyliczenia ich zarobków ?, wiesz
Messi , Ronaldo
środkowy palec wyprostowanyKamilP pisze: Zobaczymy co dzis pokaze Legia :)
To musi być ogromny sukces skoro uznałeś że my wszyscy na forum powinniśmy się tym fascynawać . Tak na serio to zobacz z kim grali . Legia to liga okręgowa Europy .KamilP pisze:Legia jedzie dalej. Wygrali 3-1 i awansowali do 4 rundy
Kubik1 pisze: Legia to liga okręgowa Europy .
Kubik1 pisze: Czy gdyby J.Kowalczyk zajmowała 125 miejsce w Europie to też byś kibicował ?![]()
Kubik1 pisze: KamilP, Też byłem kiedyś kibicem Legii .
Kubik1 pisze: Jakoś tak zacząłem czuć sie oszukiwany .
KamilP pisze: brawo Legia!![]()
O!!!Konto usunięte pisze:A co do 125 miejsca w Europie - oglądałem regularnie skoki narciarskie, jak jeszcze skakał Weissflog, a nasi dostawali regularny łomot i wejście do drugiej rundy było świętem.
vibowit pisze: Ja jakoś tak miałem, że w czasach wspomnianych przez Ciebie, gdy wszyscy czekaliśmy na następcę Fijasa, dużo częściej oglądałem skoki niż w czasach największych sukcesów Małysza.
vibowit pisze:
Nykanen to był kozak.![]()
Tym że ludzie zarabiający milion rocznie pracują jak ostnie patałachy . Zasługują najwyżej na średnią krajową . Ja za szóste miejsce w MP juniorów dostałem dyplom i kieszonkowe na lody . Za trzecie miejsce na olimpiadzie matematycznej dostałem dyplom i książkę .Konto usunięte pisze: Kubik1 napisał(a):Jakoś tak zacząłem czuć sie oszukiwany .
A czym?
Kubik1 pisze:KamilP, Też byłem kiedyś kibicem Legii . Jeździłem na mecze i nie opuszczałem w Warszawie . Na Legii byłem częściej niż w kościule . Jakoś tak zacząłem czuć sie oszukiwany . Klub jest mocny tylko na własnych śmieciach . Czy gdyby J.Kowalczyk zajmowała 125 miejsce w Europie to też byś kibicował ?
sezonowiecKubik1 pisze:KamilP, Też byłem kiedyś kibicem Legii . Jeździłem na mecze i nie opuszczałem w Warszawie . Na Legii byłem częściej niż w kościule . Jakoś tak zacząłem czuć sie oszukiwany . Klub jest mocny tylko na własnych śmieciach . Czy gdyby J.Kowalczyk zajmowała 125 miejsce w Europie to też byś kibicował ?