Piter 35 pisze: Esi , Emerytka
to może starczyPiter 35 pisze: Ciałka miękkiego mi nie starczy

Piter 35 pisze: Esi , Emerytka
to może starczyPiter 35 pisze: Ciałka miękkiego mi nie starczy
carboxylaza,pyralginium witaminy z grupy BPiter 35 pisze: ezu, drugi pośladek mnie boli a mam jeszcze 8 zastrzyków![]()
Nie wiem co gorsze, bo mnie kłuli dwa tygodnie w brzuch. A miałem to sobie robić samPiter 35 pisze: Jezu, drugi pośladek
QuasimodoAlan, Alan, Alan! pisze: ze skręconą głową ciągnąc za sobą nogę
Nie ma tego złego, co by na dobre... przytyjesz wreszcie, może chociaż troszku...Piter 35 pisze: Ledwo się ruszam
Jak sterczy, to raczej nie starczy... chociaż, różnie bywaAlan, Alan, Alan! pisze: może starczy
Od 9. czerwca obowiązuje nowy zaostrzony taryfikator.stefanekmac pisze:Wzbogaciłem skarb państwa o 200, a swoje konto o 6 punktów...a to kara za zignorowanie ostrzeżeń.Ale jakoś tak się zamyśliłem...wniosek - nie myśleć za kółkiem ?
pfff... amatorzy...l_ewy pisze:Nie wiem co gorsze, bo mnie kłuli dwa tygodnie w brzuch. A miałem to sobie robić sam![]()
cholera i po co tu zaglądałem, już mnie boli. Nie powiem co, ale faceci wiedzą co boli na widok igieł.Bilex pisze: Zrobiłem sobie w brzuch 60 (słownie: sześćdziesiąt!) zastrzyków po artroskopii kolana...
Alan, Alan, Alan! pisze:cholera i po co tu zaglądałem, już mnie boli. Nie powiem co, ale faceci wiedzą co boli na widok igieł.Bilex pisze: Zrobiłem sobie w brzuch 60 (słownie: sześćdziesiąt!) zastrzyków po artroskopii kolana...
W zawieszeniu nie ma takiego elementu jak "krzyżak"Marlena pisze:boli go coś cały czas w zawieszeniu, stawiałam na krzyżak