Aktualny temat:Igrzyska Olimpijskie na start!
Re: Aktualny temat:Igrzyska Olimpijskie na start!
Już klasyfikację medalową możemy zamykać 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
przesadzasz ale masz racjęKruszyn pisze:Już klasyfikację medalową możemy zamykać

Parę szans zostało ale po siatkarzach to juz tylko potop
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
ja zacząłem godzinkę przed meczem od taterki mocnej i sączę wkurzony wynikiem,ale razem z zoną każde nieudane zagranie,lub stratę punktu oceniamy słownie cyt:" ojoj,ale urwał"Kruszyn pisze:Środki na uspokojenie już się w lodówkach chłodząBo porażka jak nic

kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
- hemi112
- 5 gwiazdek
18:20 dla Rosji a prezenter pitoli,że wróciliśmy z jakiejś podróży...W dupie jesteśmy i do domu 

Może też wypił parę mocnych taterekhemi112 pisze: prezenter pitoli,że wróciliśmy z jakiejś podróży...

Posunęli nas bez mydła

- hemi112
- 5 gwiazdek
i w dupie..tyle z tego obciążania,że tylko złoto,że faworyci...
Może jacyś idioci w tv zastanowia się,że to tylko sport i nie ma co "pewniakować" bo to tylko utrudnia zdobycie medalu...
Jutro na TVN 24 będzie pitolenie co z nasza siatką,co dalej...a sami uuje nakręcają chore faworyzowanie..
Może jacyś idioci w tv zastanowia się,że to tylko sport i nie ma co "pewniakować" bo to tylko utrudnia zdobycie medalu...
Jutro na TVN 24 będzie pitolenie co z nasza siatką,co dalej...a sami uuje nakręcają chore faworyzowanie..
a dupa tam albo się ma mentalność mistrza i się wygrywa albo szuka się usprawiedliwienia ,że wszyscy chcieli żeby mieli złoto ,bo wszyscy tego chcieliśmy i co w tym złego

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Burat,burat pisze:a dupa tam albo się ma mentalność mistrza i się wygrywa albo szuka się usprawiedliwienia
tylko weź jeszcze pod uwagę, że siatkówka jest trochę specyficzną dyscypliną, szczególnie na tym poziomie.
W takiej piłce nożnej sprawa jest dosyć jasna. Jesli Polska zagra pięć meczów na przykład z Niemcami, to masz jak w banku, że dostaniemy pięć razy w dupę.
W siatkówce możesz się spodziewać dowolnego wyniku takich pięciu meczów, od 0-5 do 5-0.
Taki urok tej dyscypliny.
Nasi dzisiaj znowu byli jacyś wczorajsi.
Z jakiego powodu - nie mam pojęcia.
Może za dużo dali z siebie w tym roku w Lidze Światowej?
Nie wiem.
Ostatnio zmieniony 8 sie 2012, o 22:35 przez Gootek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
No i znowu to samo. Nie potrafimy grać w roli faworyta. Fuck. A komentatorzy w radio nie potrafią komentować.
Dlatego wolę , oglądać kosza , leci teraz piękny mecz ARG-BRa 
Brazylia na razie przegrywa ale Koleś NeNe jest niezły , ma tak Kocie ruchy
.
Prawie jak ja

Brazylia na razie przegrywa ale Koleś NeNe jest niezły , ma tak Kocie ruchy

Prawie jak ja

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, kocie ruchy na tym forum ma tylko buratPiter 35 pisze:
Prawie jak ja![]()

pitolicie towarzysze
balon napompowany? pewnie
kase zarobili? pewnie
za parę lat się okaże, że złożyli się na 100 patoli funciaków i obstawili mecz z AUS - skasowali 1,4 mln funtów i do domu
po chuj medal?
a na serio (choc powyższe też na serio, bo kasę z Ligii Swiatowej mieli) - nie przyzwyczajeni są do tego, że na mecz z nimi każdy się tu nastawiał - do tej pory to my nastawialiśmy się na mecze z innymi. A tak, wyszło, że jak trzeba wygrywać - to nie bardzo. Bułgaria juz była dzwonkiem - bo różnica w motywacji była za bardzo widoczna, AUS to samo, dziś - to samo. Zatem NieDołęgów u nas więcej co mają problem z głową
Nie ma co roztrząsać tego - to na szczęście jeszcze młody zespół - za 4 lata może osiągnąć jeszcze więcej, a za 2 lata na MŚ w Polsce obaczymy
kase zarobili? pewnie
za parę lat się okaże, że złożyli się na 100 patoli funciaków i obstawili mecz z AUS - skasowali 1,4 mln funtów i do domu
po chuj medal?
a na serio (choc powyższe też na serio, bo kasę z Ligii Swiatowej mieli) - nie przyzwyczajeni są do tego, że na mecz z nimi każdy się tu nastawiał - do tej pory to my nastawialiśmy się na mecze z innymi. A tak, wyszło, że jak trzeba wygrywać - to nie bardzo. Bułgaria juz była dzwonkiem - bo różnica w motywacji była za bardzo widoczna, AUS to samo, dziś - to samo. Zatem NieDołęgów u nas więcej co mają problem z głową

Nie ma co roztrząsać tego - to na szczęście jeszcze młody zespół - za 4 lata może osiągnąć jeszcze więcej, a za 2 lata na MŚ w Polsce obaczymy

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
Лукашэнка pisze:
W siatkówce możesz się spodziewać dowolnego wyniku takich pięciu meczów, od 0-5 do 5-0.

No takich wyników to jeszcze nie widziałem

burat masz rację, albo jesteś kozakiem i walczysz z kazdym jak równy z równym w najważniejszych meczach, albo zadowalasz sie mało znaczacymi wygranymi w pojedyńczych meczach. Generalnie w porównaniu do piłkarzy to siatkarze i tak są nieżli

OBK H6, nie wiem co łykasz ale proszę przywieś następnym razemOBK H6 pisze: pitolicie towarzysze
kase zarobili? pewnie
po chuj medal?

a i zmień sobie ten durny nick

a o to mi chodziKruszyn pisze: OBK H6, nie wiem co łykasz ale proszę przywieś następnym razem

Konto usunięte pisze:kurs na Australię był 14.0
z czegoś trzeba żyć
się zmieni, spokojnieKruszyn pisze:a i zmień sobie ten durny nick
mój nick to była pomyłka, ale czasem z pomyłkami trzeba żyć

może być busik

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
AutobusikOBK H6 pisze: mój nick to była pomyłka, ale czasem z pomyłkami trzeba żyć
może być busik![]()

odnosi się do mojego śp. przyjaciela - zaczęło się od tego że jeździł dostawczakiem, którym na impry jeździliśmy w kilkanaście osób - więc dostał ksywę bus
a że ja byłem mniejszy i niższy... to busik - dawne czasy, kilkanaście lat temu to było
a że ja byłem mniejszy i niższy... to busik - dawne czasy, kilkanaście lat temu to było
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Tak jeszcze raz statystyka, moim zdaniem więcej mówiąca, niż medale/liczba ludności.
Rok 1976
Rozegrano 198 konkurencji, a my zdobyliśmy 26 medali. To znaczy że zdobywaliśmy medal średnio w co 8 konkurencji.
Rok 2012
Rozgrywa się 301 konkurencji, a my zdobywamy 8 medali. To znaczy, że medalujemy średnio w co 38 konkurencji.
Dramat......
Rok 1976
Rozegrano 198 konkurencji, a my zdobyliśmy 26 medali. To znaczy że zdobywaliśmy medal średnio w co 8 konkurencji.
Rok 2012
Rozgrywa się 301 konkurencji, a my zdobywamy 8 medali. To znaczy, że medalujemy średnio w co 38 konkurencji.
Dramat......

Od tamtej pory Europa ma dwa razy wiecej państw . Chiny sie wzięły za sport . Afryka w sporcie prawie nie istniała bo było zaledwie kilka lat od czasu pozbycia się kolonizatorów .jarmaj pisze:Tak jeszcze raz statystyka, moim zdaniem więcej mówiąca, niż medale/liczba ludności.
Rok 1976
Rok 2012
Dramat......
Kurcze - jak ten świat sie zmienił w ciągu trzydziestu kilku lat

nasi olimpijczycy i tak mają więcej złota niż Amber Goldjarmaj pisze:Tak jeszcze raz statystyka, moim zdaniem więcej mówiąca, niż medale/liczba ludności.
Rok 1976
Rok 2012
Dramat......

najgorsze igrzyska Polaków od 50 lat
ale przynajmniej wiadomo Przez kogO

ale przynajmniej wiadomo Przez kogO