COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
raczej fake, bo nie sądzę by Kasia była tak mądra inaczej...

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
za gazeta.pl:

Czytając zapisy niektórych regulacji prawnych rodem z USA można wywnioskować, że część z nich powstała, jako odpowiedź na konkretne sytuacje i wypadki, inne to pozostałości po dawnych przepisach, a jeszcze inne - no właśnie - co kierowało tworzącymi je urzędnikami? Oto najbardziej kuriozalne zapisy:
- W Anniston w Alabamie, jeśli kobieta przegra grę w bilard, złamie prawo, jeśli spłaci zakład uprawiając seks z osobą, która zakład wygrała.
- W Harrisburg w Pensylwanii nielegalne jest uprawianie seksu z kierowcą ciężarówki w budce do pobierania opłat za przejazd autostradą.
- W Cottonwood w Arizonie, policja ma prawo wlepić mandat parze, która uprawia seks w samochodzie z przebitymi oponami. Mandat podwójnej wysokości grozi, jeśli stosunek ma miejsce na tylnej kanapie pojazdu.
- W Tremonton w Utah kobiety nie mogą współżyć z mężczyzną podczas przejazdu karetką pogotowia. Kobiecie, która złamie prawo grozi opublikowanie imienia i nazwiska w lokalnej prasie.
- W Oblong w stanie Illinois, karze podlega uprawianie przez parę w dniu jej ślubu seksu podczas polowania lub łowienia ryb...
- W Bozeman w Montanie, uprawianie seksu przed domem po zachodzie słońca jest karalne, ale tylko jeśli kochankowie są nadzy.
- W Minnesocie nielegalne jest uprawianie przez mężczyzn seksu z żywą rybą, a w Utah seks ze zwierzętami nie jest uznawany za sodomię - o ile osoba go uprawiająca nie czerpie z aktu korzyści finansowych.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat cfaniaka trza zgasić
... ciekawe tylko kto zapłaci za uszkodzenia na lakierze warte kilkadziesiąt tysięcy baksów - bo tyle pewnie Ferrari US sobie policzy za naprawę nadwozia
Jak gostek w sądzie udowodni, że użycie siły było niewspółmierne do wykroczenia - to szkoda mi tego policjanta
tym bardziej że istnieje dobrej jakości film z całego zajścia
a w tamtych sądach nie wygrywa prawda, tylko lepszy papuga

Jak gostek w sądzie udowodni, że użycie siły było niewspółmierne do wykroczenia - to szkoda mi tego policjanta
tym bardziej że istnieje dobrej jakości film z całego zajścia

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
ledwo wróciłem z Woodstocku,wszelkie rozmowy na CB w korku nie do opisania, a na samym woodzie ,ludzie we wszelki sposób próbują jajcarsko zebrać kasę ,ale mnie najbardziej rozwalił pomysł "na pomnik",który wymaga renowacji
p.s. reszta pomysłow jak się ogarnę
p.s. reszta pomysłow jak się ogarnę
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
- hemi112
- 5 gwiazdek
ha
Chyba zgredzieję, bo do mnie to nie trafia.hemi112 pisze:ha
- dzixd
- Moderator działu
- Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
- Polubił: 9 razy
- Polubione posty: 307 razy
Jeździć nie umiem, ale się staram 
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.

Przychodzi facet do sex shopu i kupuje dmuchaną lalę.
Wybiera, przebiera, w końcu rzuca jedną na ladę i mówi:
- biorę, tylko niech mi pani sprawdzi datę produkcji
- 15 listopada 2006
- o ku...a! Tylko nie skorpion!
Wybiera, przebiera, w końcu rzuca jedną na ladę i mówi:
- biorę, tylko niech mi pani sprawdzi datę produkcji
- 15 listopada 2006
- o ku...a! Tylko nie skorpion!
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- hemi112
- 5 gwiazdek
Bergen pisze:Zaraz będzie ciemno!hemi112 pisze:ha
też byłeś
O co kurka chodzi
Bergen tez byłeś?
to jest tekst z filmu 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Ze specjalną dedykacją na dzisiejszy wieczór... 
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Świeżo osadzony więzień drze się zza krat:
– Jestem niewinny! Niewinny!
Na to z sąsiedniej celi:
– No, to już niedługo, kwiatuszku - jutro prysznic...
– Jestem niewinny! Niewinny!
Na to z sąsiedniej celi:
– No, to już niedługo, kwiatuszku - jutro prysznic...
hemi112 pisze: też byłeś![]()
O co kurka chodziPierw na CB kilka razy rzucali hasło "zaraz będzie ciemno" ,na zegarze 15:00 więć olewka,na miejscu co chwilę,a i po wyjeździe ktoś tam co chwilę rzucił takie hasło...o co kaman,skąd sie wzięło
![]()
Bergen tez byłeś?

Ja jestem ZAWSZE
Zawołanie "Zaraz będzie ciemno" funkcjonuje na brudstoku od jakiś siedmiu lat, pochodzi z filmu "RRRrrr!!!". Po prostu włazisz w tłum ludzi, nie ważne gdzie i krzyczysz. I w tym momencie kilkadziesiąt gardeł odpowiada "zamknij się!" i tak powinieneś na to reagować. Taki lokalny folklor. Często jest to też hasło do bitwy na butelki plastikowe albo strugi wody.
A posąg starożytny był już w zeszłym roku i chyba dwa lata temu też, razem z fenomenalnym szamanem, który zbierał na szamanie.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- hemi112
- 5 gwiazdek
oj to zwracam honorBergen pisze:hemi112 pisze: też byłeś![]()
O co kurka chodziPierw na CB kilka razy rzucali hasło "zaraz będzie ciemno" ,na zegarze 15:00 więć olewka,na miejscu co chwilę,a i po wyjeździe ktoś tam co chwilę rzucił takie hasło...o co kaman,skąd sie wzięło
![]()
Bergen tez byłeś?
Ja jestem ZAWSZESince 1995, kiedy Woodstock odbywał się rzut beretem od mojego domu.
Zawołanie "Zaraz będzie ciemno" funkcjonuje na brudstoku od jakiś siedmiu lat, pochodzi z filmu "RRRrrr!!!". Po prostu włazisz w tłum ludzi, nie ważne gdzie i krzyczysz. I w tym momencie kilkadziesiąt gardeł odpowiada "zamknij się!" i tak powinieneś na to reagować. Taki lokalny folklor. Często jest to też hasło do bitwy na butelki plastikowe albo strugi wody.
A posąg starożytny był już w zeszłym roku i chyba dwa lata temu też, razem z fenomenalnym szamanem, który zbierał na szamanie.
sorry jo zielony i ledwo drugi na stare lata zalczony
A co do sceny z RRRRR to sobie jutro wykopię;)
Albo i teraz ,to to
bardzo zacny filmik 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna