Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
wiem, krzyżak jest przy napędzie ale dźwięki dochodziły nie wiadomo czy z krzyżaka czy z zawiechy - będziesz się czepiał dalejjarmaj pisze:W zawieszeniu nie ma takiego elementu jak "krzyżak"Marlena pisze:boli go coś cały czas w zawieszeniu, stawiałam na krzyżak

czytaj żesz trochę ze zrozumieniem

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Marlena, jeśli MTS nie pomoże, masz u mnie gratis płytkę CD z pieśniami czeczeńskich partyzantów. Skutecznie głuszy wszelkie dziwne dźwięki w starych autach, nie tylko w Subaru
A serio, to kciuki trzymam, żeby jakaś duperela.
I stuka.
Może tajne komunikaty morsem...?

A serio, to kciuki trzymam, żeby jakaś duperela.
Ojtam, krzyżacy to prawie templariusze, templariusze to prawie masoni, a masoni są wszędzie... to i w zawieszeniu się mógł jakiś u Marleny zapałętać.jarmaj pisze: W zawieszeniu nie ma takiego elementu jak "krzyżak"
I stuka.
Może tajne komunikaty morsem...?
że kobieta pisze chcąca pomalować zaciski na róziowoMarlena pisze: czytaj żesz trochę ze zrozumieniem![]()

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Nie tylkoMarlena pisze:wiem, krzyżak jest przy napędzie

To pisz żesz trochę z sensem.Marlena pisze:czytaj żesz trochę ze zrozumieniem

Właśnie problem w tym, że ze zrozumieniem czytam

teraz będziesz rozbierał forka na części i mi coś udowadniał czy jakjarmaj pisze:Nie tylkoMarlena pisze:wiem, krzyżak jest przy napędzie![]()

kiepskiej baletnicy .....jarmaj pisze:To pisz żesz trochę z sensem.Marlena pisze:czytaj żesz trochę ze zrozumieniem
Właśnie problem w tym, że ze zrozumieniem czytam
zastanawiam się mocno na LPG

A prąd w kuchence wyłączyli i nie ma jak gotowaćMarlena pisze: zastanawiam się mocno na LPG![]()

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
w kuchence mam gaz ...ziemnyKruszyn pisze:A prąd w kuchence wyłączyli i nie ma jak gotowaćMarlena pisze: zastanawiam się mocno na LPG![]()
![]()

I to od maleńkości. Kiedy leżałem w szpitalu po operacji z pocerowaną nogą i kroplówką, wszedł mój Adaś i powiedział:Alan, Alan, Alan! pisze: faceci wiedzą co boli na widok igieł
"Aż mnie w d..ci zakuło"

jak ktoś z szanownego grona będzie się wybierał do Poznania w ciągu najbliższego 1,5 roku to polecam wyłączyć nawigację i uzbroić się w cierpliwość
od jutra zaczyna się horror w postaci zamkniętego ronda Kaponiera - zburzą je i wybudują od nowa.
To samo centrum miasta - dworzec, targi, centrum - do września pewnie jeszcze jakoś będzie, ale jak zjadą się studenci to będzie masajgon. Patrzeć na znaki i omijać centrum wielkim łukiem
Koniec remontu planowany na grudzień 2013
od jutra zaczyna się horror w postaci zamkniętego ronda Kaponiera - zburzą je i wybudują od nowa.
To samo centrum miasta - dworzec, targi, centrum - do września pewnie jeszcze jakoś będzie, ale jak zjadą się studenci to będzie masajgon. Patrzeć na znaki i omijać centrum wielkim łukiem
Koniec remontu planowany na grudzień 2013

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Smutna i to bardzo ,świetny kierowca 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
z drzewa spadł,we własnym ogrodzie-taki kozak,tak się po asfaltach ganiał,generalnie na asfaltach totalna strzała,a co do czego zginął spadając z drzewa...
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
to był jedyny kierowca, który był w stanie pokonać Loeba na asfalcie - niejednokrotnie to robił
widzisz hemi - nawet we własnym ogrodzie nie znasz dnia ni godziny
widzisz hemi - nawet we własnym ogrodzie nie znasz dnia ni godziny

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Kurde...w Siennej rozmawialismy sobie z jarmajem o Bugalskim i Purasie jak to rozgrywali miedzy soba Korsyke , Katalonie i inne asfalty zostawiajac za sobą cała reszte... smutne 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Teściowa mi zmarła .
Poszła do szpitala na badania o własnych siłach i już nie wyszła

Poszła do szpitala na badania o własnych siłach i już nie wyszła

Wszystkim nietegesowcom wyrazy...
Na wakacjach także parę było z ewakuacją z kwatery z powodu pożarów, wyjebką na bajku i okulistą włącznie.
Na wakacjach także parę było z ewakuacją z kwatery z powodu pożarów, wyjebką na bajku i okulistą włącznie.
„Demontaż państwa już się skończył. Teraz będą znikać ludzie” - Janusz Kurtyka, 06.04.2010.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
gruby, Лукашэнка, macie coś na pocieszkę. Niewielką ale macie
http://wpolityce.pl/wydarzenia/34518-ty ... -z-kioskow
BTW link do ciekawego artykułu w środku.

http://wpolityce.pl/wydarzenia/34518-ty ... -z-kioskow
BTW link do ciekawego artykułu w środku.