Z tego co się orientuje, kukurydza potrzebuje temperatury, a nie wibracjizagatka pisze:ja na pewno ;) jak tylko nie zapomne kupic kukurydzyEterycznyŻołądź pisze:Sprawdzi to ktoś?

Z tego co się orientuje, kukurydza potrzebuje temperatury, a nie wibracjizagatka pisze:ja na pewno ;) jak tylko nie zapomne kupic kukurydzyEterycznyŻołądź pisze:Sprawdzi to ktoś?
a nie wystarczą mikrofale o odpowiedniej mocy? :>gimof pisze:Z tego co się orientuje, kukurydza potrzebuje temperatury, a nie wibracjizagatka pisze:ja na pewno ;) jak tylko nie zapomne kupic kukurydzyEterycznyŻołądź pisze:Sprawdzi to ktoś?
gimof pisze:Niestety komórka nie jest w stanie takowych dostarczyć. Nawet 4
ja ostatnio latalem Punto II 1.2 - tez czadersko, a jak to to sie napedzaesilon pisze: jeżdże dzisiaj rołwerem 1.4 ze 103 konie i smiesznie jest![]()
remek pisze: ja ostatnio latalem Punto II 1.2 - tez czadersko, a jak to to sie napedza
To ja jakiś czas temu też miałem przyjemność jeździć Clio 1.1, albo 1.2 czy jakoś takremek pisze:ja ostatnio latalem Punto II 1.2 - tez czadersko, a jak to to sie napedzaesilon pisze: jeżdże dzisiaj rołwerem 1.4 ze 103 konie i smiesznie jest![]()
dobre...esilon pisze: na czaderskie pojeżdżawki to w poldka 1.6 pickup (rocznik94) wsiadam i konieczności hamowania 100m wczesniej niz normalnie nie da sie porównac z niczym innym, szczególnie jak się zapomni
Nie trzeba Poldolota, wystarczy starac sie nadarzyc seryjnym WRXem za Losiem w E9 RS na Rosciszowie. Wiekszych oczu nie potrafie juz robic, oczywiscie odpuscilem sobieFUX pisze: na czaderskie pojeżdżawki to w poldka 1.6 pickup (rocznik94) wsiadam i konieczności hamowania 100m wczesniej niz normalnie nie da sie porównac z niczym innym, szczególnie jak się zapomni
hamulce ma dobreFUX pisze:dobre...esilon pisze: na czaderskie pojeżdżawki to w poldka 1.6 pickup (rocznik94) wsiadam i konieczności hamowania 100m wczesniej niz normalnie nie da sie porównac z niczym innym, szczególnie jak się zapomni
Bergen, nie za czym tylko za kim: http://portal.4turbo.pl/index.php/site/node,show,70Bergen pisze: Za czym?![]()
Polska nie tylko chce być liderem Europy Środkowej, ale także ma zakusy na całą Azję.
Ten przebiegły i podstępny naród, który od wieków gnębi wszystkich swoich sąsiadów, planuje rozbiór Rosji. Sojusznikami w tej operacji będą Chiny (dostaną 1/8 Syberii) i Japonia (uzyska Wyspy Kurylskie). Polska ze względu na swój potencjał wojskowy, gospodarczy, społeczny i polityczny dostanie resztę terytorium Rosji.
Znamy niektóre detale planowanej akcji: desant GROM-u na Kreml, paraliż transportu poprzez blokady dróg (polscy kułacy), użycie tajnej broni - bomby radowo-polonowej MCS1 (Maria Curie Skłodowska 1), a także poddźwiękowego samolotu Iskra (hałas i wibracje wytwarzane przez samolot pozwalają przypuszczać, że kiepski montaż to celowe działanie mające zakłócić rosyjskie systemy obrony radarowej). Chiny dostarczają mięso armatnie w postaci 400 hektarów Chińczyków, a Japonia doborowy oddział kamikadze (chętnych nie brakuje - najwyższy współczynnik samobójstw na świecie).
Moskwa ma zostać przemianowana na Nowe Gniezno (New Gniezno), Petersburg na Małyszburg, a Władywostok na Polonez Caro.
Polscy panowie w każdym mieście postawią pomniki burżuazyjnych proroków - Balcerowicza, Owsiaka, Wałęsy, Gołoty itp.
Tak, tak, zdobywszy dostęp do irackiej ropy Polacy będą nie do powstrzymania. Już w najbliższym czasie Polska zażąda Murmańska, a także eksterytorialnej autostrady do Pekinu".