p.s. jesli kreskowcy ortodoksi poczytaja mi podlinkowanie kropki za faux pas, to trudno - nie chce, zeby watek sie toczyl rownolegle i niezaleznie, bo sie organizacja rozjedzie. Trzymajmy sie w temacie na kropce.
"...a ziemia, tam za bagnami się wcale nie zagina..."remek pisze:co ja tu widze. Agitacja![]()
no ale "linki do innych forów był w postach, a nie w podpisie, a to inna kategoria czynu zabronionego"
chyba RemeqGrzesiek_67 pisze: Remek, nie bądź taki Przemeq![]()
remek pisze: chyba Remeq![]()
remek pisze: chyba Remeq![]()
błechechechechecheremek pisze: Remeq
Ciekawe, co z prawami autorskimi?Gal pisze:remek pisze: chyba Remeq![]()
Już od tego nie uciekniesz Remequ!
Konto usunięte pisze: Ale to tak rekreacyjnie rozumiem, czy będziesz liczył czasy i zbierał pieczątki na punktach?
Ci, ktorzy pomagali przygotowywac trase dla SIP, moga nam zalatwic pozwolenia i pomoc zorganizowac maly rajdzik, nawet z pomiarem czasow, jesli chcemy.Konto usunięte pisze:Ale to tak rekreacyjnie rozumiem, czy będziesz liczył czasy i zbierał pieczątki na punktach?
To znaczy czym?EterycznyŻołądź pisze:zainteresowany pasarzerowaniem.
EterycznyŻołądź pisze: Mylił punktację, faworyzował niektóre załogi i niektóre "losowo" wybrane zaliczał do innej klasy.
Olleo pisze: Ci, ktorzy pomagali przygotowywac trase dla SIP, moga nam zalatwic pozwolenia i pomoc zorganizowac maly rajdzik, nawet z pomiarem czasow, jesli chcemy.
zerowaniem pasarOlleo pisze:To znaczy czym?EterycznyŻołądź pisze:zainteresowany pasarzerowaniem.
pasjonujace zajeciehogi pisze: zerowaniem pasar![]()
Moze byc i rekreacja - zalezy, jakie bedzie zainteresowanie. Pozwolenia na nasyp kolejowy, pola, laki (na przelaj), moze zwirownia sie uda, no i oczywiscie wjazd na haldeKonto usunięte pisze:Nie jestem zainteresowany; wolę rekreację.![]()
A o jakie pozwolenia chodzi?
Olleo pisze:
Trasa Plejad w wiekszosci prowadzila po prywatnych i gminnych terenach - bez pozwolen, ani rusz.